U bent hier

Jobdag Customer Service - TRIXXO

Primaire tabs

Wat is het?

Vlot in de omgang en een passie voor menselijk contact? Dan zou jij wel eens de geknipte persoon kunnen zijn om de klantendienst van één van onze uitdagende projecten te versterken. Commercieel ingesteld? Top! Ook een salesfuctie heeft zoveel te bieden.

📅 Interesse? Schrijf je in voor onze jobdag!

Inbound klantendienst:

In deze uitdagende job ben je via: telefoon, social media, chat en mail in gesprek met klanten. Je beantwoordt vragen en signaliseert kansen en problemen. Je bent continu offline en online in gesprek.

- Contact met de klanten, advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden bij het oplossen van problemen en vragen, met betrekking tot de diverse producten en diensten.
- Je kan een dossier beheren en doet dit nauwkeurig en effectief.
- Je zorgt voor de administratieve opvolging van de gesprekken.
- Je vindt het niet moeilijk om initiatief te tonen bij het voorstellen van oplossingen. Je wint daardoor het vertrouwen van de klanten.

Outbound callagent, televerkoper:

Een job voor de echte salestijgers. Als sales advisor, callagent, televerkoper: neem je contact op met zowel bestaande als potentiële klanten (particulier en professioneel) om hen te informeren en te overtuigen van de producten/diensten die je hen kan aanbieden. Geen enkele opportuniteit gaat aan jou voorbij.

- Zoeken naar een perfecte match tussen klant en product.
- Schakel tussen vertegenwoordiger en prospect. Jij vult de agenda met kwalitatieve afspraken.
- Je vindt het een uitdaging om targets te behalen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het beheer en de administratieve opvolging na ieder gesprek.

Ervaring voor beide functies is niet vereist, wij voorzien samen met de klant een betaald opleidingstraject om je helemaal klaar te stomen voor het echte werk, waarna je ook bij deze klant aan de slag gaat. We hebben verschillende klanten in de omgeving van Sint-Truiden, Hasselt en Loncin. Wat denk je. Spreken we af?

Wie organiseert het?

TRIXXO Jobs Stayen

Voor wie?

Werkzoekenden in de omgeving van Sint-Truiden.

Waar en wanneer?

TRIXXO Jobs Stayen
Tiensesteenweg 168C bus 2
3800 Sint-Truiden
  • Dit evenement is afgelopen: 19 december 2019 van 9u30 tot 11u30

Schrijf je in:
Voor meer info: