U bent hier

Jobdag De Lijn

Primaire tabs

Wat is het?

Wil jij werken als buschauffeur of technicus voor De Lijn? 
Kom voor een blik achter de schermen naar één van de jobdagen. Of beter, voor toekomstige chauffeurs: een blik achter het stuur. We bieden je namelijk de mogelijkheid om zelf een busritje te maken op het terrein. Je kan er tevens kennismaken met je toekomstige collega’s die jou met veel enthousiasme een rondleiding geven op de stelplaats en al jouw praktische vragen beantwoorden.

Wil je zo snel mogelijk aan de slag? Schrijf je dan meteen in. Eén van onze selectieconsulenten zal je contacteren om de selectieprocedure verder toe te lichten. Zijn we samen overtuigd dat je voor ons de geknipte collega bent, dan ga je met een contract op zak naar huis!

Heb je wel interesse, maar moet je nog overtuigd worden? Kom dan gerust vrijblijvend een kijkje nemen. Ter plaatse kan je je registreren voor de functie die jouw voorkeur wegdraagt.

Wie organiseert het?

De Lijn

Voor wie?

Alle geïnteresseerden.
Pas op: inschrijving verplicht!

Waar en wanneer?

Wanneer?

Zaterdag 23 september 2017

Waar?

• Stelplaats Grimbergen: Brusselsesteenweg 2, 1850 Grimbergen
• Stelplaats Sint-Niklaas: Europark-Zuid 6 C, 9100 Sint-Niklaas

Meer info

Schrijf je hier in voor de jobdag

Rij je graag mee met onze Jobbus die je naar de Jobdag brengt en terug? Dat kan!

Voor een bezoek aan de stelplaats Grimbergen, kan je verzamelen op volgende 2 locaties, telkens aan de hoofduitgang om 9u:

- Station Mechelen
- Station Aalst

Voor een bezoek aan de stelplaats Sint-Niklaas, kan je verzamelen op volgende 2 locaties telkens aan de hoofduitgang om 9u:

- Station Antwerpen-Berchem
- Station Gent-Dampoort

Kom je met eigen vervoer? Dan ben je vanaf 9h45 welkom op de stelplaats van jouw keuze.