U bent hier

Jobdag voor orderpickers bij Solucious

Primaire tabs

Wat is het?

Solucious is op zoek naar 10 nieuwe orderpickers en organiseert 2 jobdagen voor orderpickers.
Tijdens de jobdag krijg je een rondleiding in het magazijn en vindt er een kort gesprek plaats met de HR-verantwoordelijke. Daarnaast maak je ook een kleine rekentest.

Ben je op zoek naar een job in een distributiecentrum en hou je van afwisseling en verantwoordelijkheid? Ga dan aan de slag als orderpicker bij Solucious, het foodservicebedrijf van Colruyt Group. In die rol vorm je een belangrijke schakel in de correcte en tijdige levering aan onze klanten. Motivatie is belangrijker dan ervaring.

Je job spitst zich toe op het klaarmaken van bestellingen. Je bedient op die manier diverse klanten: cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, bedrijven, horeca en particulieren. Elkeen met specifieke verwachtingen en wensen. Dankzij jouw inzet achter de schermen kunnen we ieder van hen een perfecte dienstverlening garanderen.

Een orderpicker bij Solucious? Die zet niet zomaar goederen op een pallet klaar, maar gaat altijd precies te werk en besteedt de grootste aandacht aan de kwaliteit van de klaargemaakte bestellingen. Op die manier zijn klanten altijd zeker dat ze precies krijgen wat ze besteld hebben.

45 magazijniers verzorgen in Bornem een brede waaier aan taken. Ze doen veel meer dan louter bestellingen voorbereiden. Artikelen wegzetten en aanvullen, goederen ontvangen, stock- en kwaliteitscontroles uitvoeren, dagverse groenten en fruit rondhalen, opleggers laden, het hoort er allemaal bij. Na verloop van tijd kan jij deze taken ook op jou nemen. Routine? Dat kennen we niet bij Solucious.

Aanbod & Voordelen:

- Ondersteuning – Heb je voordien nooit in de logistiek gewerkt? Geen nood. Je kan steeds rekenen op de coaching en begeleiding van je meer ervaren collega’s.
- Eigen initiatief – Zie je iets wat nog efficiënter kan? Je krijgt de nodige ruimte om zelf initiatieven te lanceren.
- Samen werken – Je werkt individueel, maar maakt toch deel uit van een hecht team. Samen bedienen jullie onze klanten zo goed mogelijk.
- Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je marktconforme loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering.
- Voltijds contract - 3/5de of 4/5de is ook mogelijk

Interesse? Schrijf je in via de link onderaan deze pagina. Na inschrijving ontvang je een mail met het tijdstip waarop we je verwachten.

Wie organiseert het?

VDAB ism Solucious

Voor wie?

Gemotiveerde werkzoekenden op zoek naar een vaste job.

Algemene vereisten:

  • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijker voor deze job dan ervaring en leeftijd.
  • Flexibiliteit: Je werkt in een tweeploegenstelsel met shiften van 5h30 tot 14h en 13h30 tot 22h. Je bent bereid om 1 à 2 zaterdagen per maand te werken en daarvoor krijg je dan een andere dag vrij tijdens de week.
  • Een goede fysieke conditie: Je hebt een goede basisconditie. Dat is noodzakelijk, want je bent de hele dag in beweging.
  • Oog voor detail: Je werkt elke bestelling met de nodige zorg af, hoe uitgebreid die ook is.
  • Talenkennis: Je spreekt goed Nederlands. Zo verloopt het contact met de collega’s des te vlotter.

Waar en wanneer?

Solucious
Rijksweg 6
2880 Bornem
  • Dit evenement is afgelopen: Van 29 juni 2021 9u tot 29 juli 2021 11u

  • Dit evenement is afgelopen: 2 juli 2021 van 13u tot 15u

Schrijf je in:
Voor meer info: