U bent hier

Jobdag vzw UNIE-K

Primaire tabs

Wat is het?

Een jobdag.

Reserveer alvast je volledige dag. Voormiddag: digitaal van 10:00 tot 11:00 Namiddag: sollicitatiebezoek in het bedrijf mogelijk vanaf 14:00

Warme zorg: een verhaal van veel handen Heb je een warm hart voor mensen? Ben je ondernemend en enthousiast? Werk je graag met collega's en kun je ook zélf je mannetje staan? Ben je flexibel en wendbaar om je aanpak telkens opnieuw af te stemmen op wisselende noden en nieuwe doelen? Wil je samen met ons zorgen voor een kwaliteitsvol en gelukkig leven voor cliënten met een complexe zorgvraag? Dan is UNIE-K iets voor jou!

Op 3 locaties in West-Vlaanderen werken 550 medewerkers en heel wat vrijwilligers voor en met de cliënten van UNIE-K. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. Daarom zetten we met onze organisatie sterk in op de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en bieden we talentvolle jongeren een leerrijke stage-ervaring aan. Wil je meer weten over onze organisatie: neem dan alvast een kijkje op onze website www.UNIEK.org en bekijk onze vacatures. Wacht niet op de jobdag, aarzel niet om meteen te solliciteren als je meteen beschikbaar bent!!

Wie organiseert het?

vzw UNIE-K ism VDAB

Voor wie?

Werkzoekenden geïnteresseerd in deze vacatures:
Begeleider dagbesteding regio Brugge
Logopedist regio Roeselare
Schoonmaakmedewerker regio Brugge of Roeselare (werfreserve)
Verpleegkundige - nacht regio Roeselare
Verpleegkundige regio Brugge of Roeselare (werfreserve)
Woonbegeleider regio Brugge
Woonbegeleider regio Roeselare
Woonbegeleider vlinder regio Roeselare of Brugge
Woonbegeleider - nacht regio Brugge
Regioverantwoordelijke regio Brugge

Waar en wanneer?

Online
  • 14 september 2021 van 10u tot 11u

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: