U bent hier

Jobdagen bij Meat&More

Primaire tabs

Wat is het?

Een passie voor voeding of administratief sterk? Pak uit met talent op onze jobdag op zaterdag 3 oktober in onze hoofdzetel Aalter. Kom langs voor een vlotte babbel met een recruiter en een boeiende virtuele rondleiding door het bedrijf.

Interesse? Schrijf in via de link onderaan deze pagina.

Wie organiseert het?

Meat&More ken je misschien van Buurtslagers of Bon’Ap? Terecht, maar we zijn zoveel meer. Met meer dan 1.300 werknemers en 170 winkels zijn we één van de grootste voedingsbedrijven in Vlaanderen. We produceren, verdelen en verkopen alle maaltijden zelf.

Daarbij staan onze medewerkers centraal. In hen blijven we investeren met jobs op maat van hun talenten en interesses. En door nieuwe collega’s aan te trekken die net zoals zij een passie delen voor voeding.

Voor wie?

Iedereen die op zoek is naar een uitdagende en afwisselende job in een groeiend voedingsbedrijf. Van klantvriendelijke verkopers, gepassioneerde slagers en logistieke helden tot sociale cijferaars, hr-fanaten en fervente techneuten. Samen gaan we op zoek naar een job op jouw maat en maken we werk van jouw talent.

Waar en wanneer?

Onze hoofdzetel te Aalter
Groendreef 10
9880 Aalter
  • 3 oktober 2020 van 9u tot 12u

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
  • 6 november 2020 van 14u tot 18u30

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
  • 2 december 2020 van 14u tot 18u30

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: