U bent hier

Jobinfodag Stedelijk Onderwijs Gent

Primaire tabs

Wat is het?

Kom alles te weten over werken bij het Stedelijk Onderwijs Gent.
Sla een babbeltje met onze mensen uit het werkveld tijdens ons infocafé, bespreek je mogelijkheden binnen het onderwijs met de medewerkers van de VDAB, pik een infosessie mee en registreer je in ons online sollicitantenbestand Jobline met behulp van onze medewerkers.

Wie organiseert het?

Stedelijk Onderwijs Gent

Voor wie?

Iedereen die interesse heeft om bij stedelijk Onderwijs Gent aan de slag te gaan als onderwijzer, leerkracht, administratief medewerker, logopedist, leerlingenbegeleider, busbegeleider, begeleider naschoolse opvang enzovoort. En dit zowel in het basis- als voortgezet onderwijs, het volwassenenonderwijs, het deeltijds (kunst)onderwijs of het buitengewoon onderwijs.

Wanneer?

Dit evenement is afgelopen: 26 mei 2018 van 13u tot 17u

Waar?

Freinetmiddenschool
Refter en zaal Ami
Offerlaan 1
9000 Gent

Meer info

Programma:
13u - 17u: doorlopend infocafé en jobline corner
13u30: infosessie "Kennismaking met Stedelijk Onderwijs Gent." Kom alles te weten over onze scholen, ons project, onze leermethodes enzovoort.
14u: infosessie "Solliciteren bij het stedelijk Onderwijs Gent." Alle info over onze manier van recruteren en concrete tips en tricks voor je motivatiebrief, je CV en je gesprek.
14u30: infosessie "Team P&O, partner in een duurzame onderwijscarrière bij Stedelijk Onderwijs Gent." Voor mensen die alles willen weten over onze visie op de onderwijsloopbaan van de toekomst.
15u: infosessie "Meet PBSOG". Stedelijk Onderwijs Gent heeft een eigen pedagogische begeleidingsdienst die zich elke dag inzet om beginnende en ervaren onderwijzers en leerkrachten te ondersteunen in hun lesopdracht. In deze sessie hoor je hier alles over.

Geen opvang voor je kindje tussen 0 en 5 jaar? Geen probleem! De Dienst Kinderopvang zal present zijn met een mobiele kinderopvang, bemand door professionele kinderverzorg(st)ers. Inschrijven is noodzakelijk en kan hier: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kinderopvang-jobinfodag-stedelijk-onderwijs-gent-45196732644?utm_term=eventurl_text

Meer info:
Website: https://stad.gent/werken-ondernemen/werken/werken-het-stedelijk-onderwijs-gent
Facebook: https://www.facebook.com/vreewijzejobs/
E-mail: onderwijs@stad.gent
Telefoon: 09/268 20 43