U bent hier

Jobinfodag Stedelijk Onderwijs Gent

Primaire tabs

Maak de spong naar een vree wijze job!

Wat is het?

Het Stedelijk Onderwijs Gent is op zoek naar M/V/X met talent

Zin om aan de slag te gaan als kleuterleider of leerkracht? Of misschien is een functie als busbegeleider of zorgcoördinator u op het lijf geschreven? Het Stedelijk Onderwijs Gent is op zoek naar een hele waaier aan profielen.
Maak de sprong naar een vree wijze job! Kom naar de jobinfodag op zaterdag 4 mei.

Tijdens de jobinfodag krijg je algemene informatie over werken bij het Stedelijk Onderwijs Gent en tips om te solliciteren. Sprokkel informatie op de infomarkt en de infosessies, leer collega’s en potentiële werkgevers kennen, stel gerichte vragen aan onze aanwezige experten en ontdek alles over je kansen en mogelijkheden.

Opvang nodig voor je kindjes? Kindjes van 6 maanden tot 5 jaar zijn welkom bij professionele kinderbegeleiders van de dienst kinderopvang. De opvang gaat door in het een mobiel kinderdagverblijf ter plaatse. Wil je zeker zijn van een plekje? Dan kan je dit ook al reserveren.

Tot dan!

Wie organiseert het?

Stedelijk Onderwijs Gent

Voor wie?

Het Stedelijk Onderwijs Gent stelt ongeveer 2600 personeelsleden tewerk, verspreid over onze basisscholen, scholen secundair onderwijs, buitengewoon onderwijs, volwassenenonderwijs en deeltijds kunstonderwijs. Jaarlijks gaan wij op zoek naar nieuwe onderwijzers, leerkrachten en ondersteunende of leidinggevende profielen. Hiervoor rekruteren wij zowel mensen zonder diploma (busbegeleiders, begeleiders naschoolse opvang), als bachelors en masters. Kom gerust even langs om te horen wat jouw mogelijkheden zijn binnen het Stedelijk Onderwijs Gent.

Waar en wanneer?

Freinetmiddenschool Gent
zaal Ami en refter
Offerlaan 1
9000 Gent
  • Dit evenement is afgelopen: 4 mei 2019 van 11u tot 15u

Schrijf je in:
Voor meer info: