U bent hier

Jobs voor morgen

Primaire tabs

Wat is het?

Op vrijdag 16 maart organiseert VDAB een jobbeurs in de regio Rivierenland. Deze jobbeurs vindt plaats in de feestzaal Verstrepen van het congrescentrum op het provinciaal recreatiedomein De Schorre te Boom. 
Een 28-tal werkgevers uit diverse sectoren zijnaanwezig zijn op de jobbeurs om er onmiddellijk sollicitatiegesprekken te hebben met de aanwezige werkzoekenden.

De jobbeurs opent zijn deuren voor alle werkzoekenden van 9u00 tot 14u00.

Ook de secundaire scholen uit de regio's Klein-Brabant/Vaartland en Rupel kunnen met hun laatstejaarsstudenten terecht op deze jobbeurs . Enkele VDAB-bemiddelaars staan klaar om deze klassen wegwijs te maken op de jobbeurs en om de laatstejaarsstudenten voordien op school voor te bereiden voor deze jobbeurs (bijv. bij de aanmaak van een goed cv). 

Bovendien sporen we jonge werkzoekenden aan om mee hun schouders te zetten aan de uitwerking van deze jobbeurs (m.b.t. promotie, catering, organisatie,...), zodat ze hun competenties verder kunnen aanscherpen en deze tijdens de jobbeurs kunnen tonen aan werkgevers.

Er wordt vanuit VDAB een informatiestand voorzien met het opleidingsaanbod van VDAB, een aantal jobcoaches staan klaar voor tips i.v.m. CV en sollicitatie en voor anderstaligen worden een aantal bemiddelaars voorzien die hen op pad kunnen helpen op de jobbeurs.

 

Klik hier voor de lijst met deelnemende bedrijven en hun vacatures

Wie organiseert het?

Deze jobbeurs werd mee voorbereid door een aantal regionale partners: lokale besturen, OCMW's, vakbonden, Vlotter, De Ideale Woning en De Ploeg. Een aantal van hen zal ook een stand bemannen op de jobbeurs.

Voor wie?

Iedereen die op zoek is naar een (andere) job in de buurt.

Wanneer?

Dit evenement is afgelopen: 16 maart 2018 van 9u tot 14u

Waar?

De Schorre
Verstrepen
Schommelei 1
2850 Boom

Meer info