U bent hier

Kennismaking met Insights Discovery

Primaire tabs

Wat is het?

“Zelfkennis is het begin van alle wijsheid!”

Wat Socrates eeuwen geleden al wist, is vandaag nog steeds brandend actueel. En toch is het vaak niet makkelijk om jezelf, laat staan anderen, echt te kennen. We bekijken de wereld immers allemaal door een andere bril. Iedereen is uniek!

In deze verschillen ligt een grote kracht, maar anderzijds zorgen ze ook al eens voor moeilijkheden en ergernissen in de samenwerking. Waarom kijkt die ene collega zo anders naar een situatie? Waarom wordt mijn boodschap soms fout begrepen? Waarom kan ik bepaalde collega’s maar moeilijk motiveren om deel te nemen aan een intervisie? ….

De Insights Discovery methodiek geeft je een helder en kleurrijk antwoord op al deze vragen! Het model is eenvoudig en gebaseerd op een vier-kleurenmodel. De kleurentaal is makkelijk te begrijpen én te onthouden, waardoor je het dagelijks blijft gebruiken.

Wil ook jij weten wat Insights Discovery voor jezelf, je team en organisatie kan betekenen? Schrijf je dan snel in op onze eerstvolgende, gratis workshop “Kennismaking met Insights Discovery”.

Wie organiseert het?

Invensa

Voor wie?

Voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zichzelf en anderen
Invensa is een erkend loopbaancentrum. Je kan dan ook een vervolg aan deze workshop breien via de loopbaancheque!

Wanneer?

Dit evenement is afgelopen: 22 juni 2018 van 14u tot 16u

Waar?

Officenter Maastricht
Gelissendomein 8
6226 Maastricht
Nederland

Meer info

De plaatsen zijn beperkt. Snel inschrijven via info@invensa.be is de boodschap! 

Via deze weg kan je ook een voorbeeldprofiel van Insights Discovery en bijkomende informatie aanvragen. Heb je interesse, maar past deze datum of locatie je niet dan bekijken we graag samen met jou andere mogelijkheden. Invensa heeft locaties in Hasselt, Heusden-Zolder, Balen, Geel, Maastricht en Echt. Meer info op www.invensa.be.