U bent hier

Kennismakingsworkshop Emotioneel Lichaamswerk®

Primaire tabs

Wat is het?

Wat is Emotioneel Lichaamswerk®?

• Voelen wat er is.
Je wordt je bewust van je lichaam, gevoelens, emoties, energie en levenslust. Lichaamsoefeningen en ademtechnieken maken je bewuster van je lichaam. Je krijgt meer voeling met je emoties.
Mogelijk ontdek je dat je iets bent kwijtgeraakt van je levenslust, van je vermogen om te genieten.

• Uiten wat je voelt en voelen wat je uit.
Met je stem en je hele lijf leer je expressie geven aan verschillende gevoelens en emoties. Je onderzoekt het effect op je lichaam, je energie, en hoe expressie de kwaliteit van het contact met anderen kan verdiepen. Je ervaart hoe expressie rust en ontspanning brengt in je lichaam.

• integratie in je dagelijks leven.
Je ontdekt welke kwaliteiten je hebt en hoe je die inhoudt, hoe je jezelf remt. Je door-ziet en doorvoelt wat "aangeleerd" is, wat je niet langer hoeft te beperken. Je wordt gestimuleerd om nieuw gedrag te oefenen. Vanuit je herontdekte verlangens geef je concreet gestalte aan je dagelijks leven: wat wil ik, wat kan ik en wat doe ik? Je volgt steeds meer de stroom van je leven!

VAN HARTE WELKOM!
In deze workshop kan je ervaringsgericht kennis maken met de inhoud en de structuur van het groeijaar en de opleiding. We geven graag antwoord op jouw vragen.

Wie organiseert het?

NEL vzw (Netwerk Emotioneel Lichaamswerk)

Voor wie?

Deze workshop is voor mensen die mogelijks op zoek zijn naar hoe ze vorm willen geven aan hun verdere professionele leven. Nadat ze hebben ervaren wat emotioneel lichaamswerk kan betekenen, kunnen ze beslissen om zich in te schrijven voor de 3-jarige opleiding. Deze opleiding geeft mensen de mogelijkheid om wat ze geleerd hebben toe te passen in hun huidige of nieuwe job en/of een eigen praktijk op te starten.

Waar en wanneer?

Op 20/03 - 19/06 - 26/08 in Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Eke-Nazareth (bij Gent)
Op 27/05 van 14u tot 18u30 - 4 & 5/08 (za en zo van 10u tot 18u) - 09/09 van 14u tot 18u30 in Sint-Jansschool, Mechelsevest 2, 3000 Leuven
 

Meer info