U bent hier

Koffie met de Toekomst: een cultuurcomité in elk bedrijf?

Primaire tabs

Wat is het?

Koffie met de Toekomst is jouw hapklare dosis inspiratie in de Work out Room.

De mens is een sociaal dier. Van oudsher vormen we groepen, tribes, van mensen die veiligheid en geborgenheid bieden. In onze moderne maatschappij besteden we veel van onze tijd aan werk. Het werk is veel diverser geworden, maar ook de teams. Oudere en jongeren generaties zoeken bijvoorbeeld soms naar andere invullingen in hun job. Tegelijk blijven de cijfers van uitval door burn-out en het ziekteverzuim hoog. We zijn soms onze 'tribe' een beetje kwijt gespeeld.

Hitribe gaat ervan uit dat we best van ons werk een leuke, inspirerende plek proberen te maken. Dat is niet zomaar een nobel doel: organisaties die erin slagen om hun medewerkers op een lijn krijgen en te verzamelen in een tribe zullen meer geëngageerde werknemers hebben. Bovendien wordt een bloeiende cultuur steeds meer een aantrekkelijke asset worden om talent te kunnen (blijven) aantrekken.

Maarten Princen van Hitribe brengt een pleidooi om het bouwen aan bedrijfscultuur uit de de wollige sfeer te halen. Een cultuurcomité in elk bedrijf? Hij licht ook toe hoe Hitribe bedrijven en organisaties helpt om van een intern communicatieplatform over te gaan naar een community platform. Benieuwd hoe ze het zelf aanpakken? Neem deel en stel jouw vragen!

Inschrijven is aangeraden, dan krijg je achteraf de presentatie van HiTribe en de opname van de talk.

Volg de sessie online via Google Meet

 

Wie organiseert het?

Work out Room

Voor wie?

Iedereen met interesse in uitbouwen en beheren van communities in professionele context

Waar en wanneer?

Online
  • Dit evenement is afgelopen: 4 november 2020 van 13u tot 14u

Schrijf je in:
Voor meer info: