U bent hier

Koffie met de Toekomst: Roaring Twenties voor de eventsector?

Primaire tabs

Wat is het?

De eventsector kreeg het afgelopen jaar zware mokerslagen. Sinds de uitbraak van COVID-19 heeft de sector het ongemeen hard te verduren. Ze moest als eerste de deuren sluiten en zal waarschijnlijk pas als laatste de deuren heropenen. Bruno Schaubroeck, woordvoerder van de Event Confederatie, schuift bij ons aan op de Koffie.

Hij laat zien wie de mensen achter de eventsector zijn en wat ze het afgelopen jaar te verduren kregen. Voor corona was de Belgische eventscene er eentje om ‘u’ tegen te zeggen. Maar hoe houden ze vol? Wat zijn de vooruitzichten en plannen na deze pandemie? Is er nog een toekomst voor mensen die het waar willen maken in de eventsector? Hebben we alle spelers op de kaart? Hoe creatief waren zij in hun zoektocht naar werk? En hoeveel speelruimte werd hen gegund? Zijn er nog wel artiesten en podiumtechniekers of hebben ze een andere job gezocht? En is er leven na de dood voor de sector?

We praten met Bruno over de impact van COVID-19. We kijken samen voorzichtig vooruit. Hoe ziet de toekomst van de sector eruit? Zullen we opnieuw massaal naar events gaan? En zullen de roaring twenties voor een heropleving van de sector zorgen? Je komt het allemaal te weten tijdens deze Koffie met de Toekomst.

Deelnemen kan door gebruik te maken van deze link

Kan je er niet bijzijn, maar wil je wel graag de opname? Die vind je een dag later via deze link

Deel dit event gerust met je netwerk. Iedereen met interesse in de arbeidsmarkt van de toekomst is welkom!

 

Wie organiseert het?

VDAB - Workoutroom

Voor wie?

Alle geïnteresseerden

Waar en wanneer?

Online
  • 12 mei 2021 van 13u tot 14u

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: