U bent hier

Koffie met de toekomst: Saskia Van Uffelen - Durven voor morgen

Primaire tabs

Kira Van den Ende

Wat is het?

Koffie met de Toekomst is jouw wekelijkse dosis inspiratie in de Work out Room.

In deze editie luisteren we naar Saskia Van Uffelen, businessvrouw en auteur. Saskia zal haar nieuwe boek 'Durven voor morgen' voorstellen, waarin ze tracht korte metten te maken met de oude bedrijfscultuur.

Over 'Durven voor morgen': "Hoelang wil jij het nog rekken? Hoelang kun jij je organisatie, je team of je leven nog managen zonder dat je iets fundamenteels verandert? En vooral: hoelang vermijd je dat anderen je voorbij steken, omdat je vasthoudt aan jouw methode en jouw comfortzone?

Onze maatschappij verandert en schreeuwt om een nieuw model. We leven in een digitaal tijdperk waarin iedereen en alles geconnecteerd is, de concurrentie niet meer uit de sector komt, en klanten, gebruikers en burgers in de driver's seat zitten. Data is goud en delen het nieuwe hebben. Het digitale tijdperk vereist een nieuwe aanpak en een nieuw model.

Dit boek geeft je durf. Durf om mee te bouwen aan een andere bedrijfswereld, met een balans tussen resultaten op korte en lange termijn. Maar evengoed om via persoonlijke levenskeuzes mee te bouwen aan een andere maatschappij, die klaar is voor de volgende generatie."

Na de presentatie van 'Durven voor morgen' is er tijd voor reflectie en groepsgesprek. Meevolgen kan in de Work out Room en via hangout.

Wie organiseert het?

Work out Room

Voor wie?

Iedereen die zich wil laten inspireren over de arbeidsmarkt van de toekomst en de toekomst van de arbeidsmarkt.

Waar en wanneer?

Work out Room
Trapstraat 20
1000 Brussel
  • Dit evenement is afgelopen: 19 februari 2020 van 13u tot 14u

Schrijf je in:
Voor meer info: