U bent hier

Koffie met de Toekomst XL Inclusie: HR-management van eenvoud

Primaire tabs

Wat is het?

Hoe maak je een succes van je inclusiebeleid?

Luc Henau, directeur van het Gespecialiseerd Team Bemiddeling (GTB), meent dat het antwoord schuilt in een duidelijke link tussen hoe je met je personeel en hoe je met je klanten omgaat.

Ken jij GTB nog niet? GTB is de organisatie die helpt mensen met een beperking of gezondheidsprobleem om geschikt werk te vinden en te houden. Luc Henau is als directeur al jaar en dag bezig met inclusie, zowel op breed maatschappelijk vlak als voor zijn eigen organisatie.

Gangbare managementtheoriën- en praktijk staan inclusie in de weg, beweert Luc. Het goede nieuws is: je kan het tegelijkertijd eenvoudiger én inclusiever maken.

Tijdens deze sessie zal Luc enkele initiatieven toelichten die GTB de afgelopen maanden zelf nam in zijn personeelsbeleid. Kleine ingrepen, maar grote gevolgen.

Ben je klaar om gekende HR- en managementtaal los te laten en over te schakelen op rechttoe rechtane acties? Mis dan deze Koffie met de Toekomst niet.

Inschrijven is aangeraden, dan krijg je achteraf de slides en de opname van de talk.

Wat is Koffie met de Toekomst XL?
Een gelegenheid om met z'n allen dieper te reflecteren over één onderwerp. Vandaag is dat inclusie. Check ook de andere twee sessies op 25/11 over Activisme tegen racisme en The Beauty of Being a Misfit.

Wie organiseert het?

Work out Room

Voor wie?

Voor iedereen die met energie wil bouwen aan inclusieve organisaties en eenvoudiger HR-beleid

Waar en wanneer?

Online
  • Dit evenement is afgelopen: 25 november 2020 van 13u tot 14u

Schrijf je in: