U bent hier

Late Night Job Event | Secretary Plus Roeselare

Primaire tabs

Late Night Job Event | Secretary Plus Roeselare

Wat is het?

Op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging maar helaas geen tijd om overdag bij ons langs te komen? Dan heb je geluk! Want Secretary Plus opent zijn deuren ’s avonds tijdens het Late Night Job Event! Dé kans om jezelf te komen voorstellen!

Waarom een Late Night Job Event? We vinden het belangrijk om jou persoonlijk te ontmoeten en we weten dat het niet altijd evident is om dit doorheen de werkdag te doen. Daarom springen wij zelf wat flexibeler om met onze tijd en ontvangen we jou ook graag na de kantooruren voor een persoonlijk gesprek.

Wat je moet doen om bij ons langs te komen? Je kan spontaan binnenspringen of je kan je op voorhand inschrijven en registeren. Wat jou het beste past!

Graag doorlopen wij samen met jou ons vacatureaanbod en wie weet staat de geknipte job jou op te wachten!

Wie organiseert het?

Secretary Plus Roeselare ontvangt jou met open armen op het Late Night Job Event op dinsdag 27 augustus.

Meertalige assistants selecteren, rekruteren en uitzenden. Hen outsourcen en opleiden. Dát is wat Secretary Plus doet, al twintig jaar lang. Vandaag zijn we marktleider in onze niche.

Secretary Plus heeft oog voor talent. Wij zoeken assistants: zowel young potentials als ervaren kandidaten. Zij gaan aan de slag als directieassistent, allroundassistent óf assistent gespecialiseerd in hr, logistiek, marketing… Zo helpen zij onze klanten vooruit: grote en kleine bedrijven in 101 sectoren, die rekenen op nauwkeurig maatwerk en professioneel advies.

Wij sturen talent uit. Om dat optimaal te doen, hebben we zelf óók sterke krachten nodig. Misschien ben jij dat wel! Droom je van een carrière in een snelgroeiend bedrijf en bovendien een Great Place to Work? Ben je sterk in sociaal contact? En hou je van een uitdaging? Dan zit je goed bij Secretary Plus!

Voor wie?

Op zoek naar een job regio Roeselare? Dan is Secretary Plus Roeselare de place to be! Kom op 27 augustus onze leukste vacatures ontdekken in sales, management support, administratie, human resources, logistiek en aankoop, legal, marketing, communicatie...

Waar en wanneer?

Accent Business Park
Secretary Plus Roeselare
Kwadestraat 153
8800 Roeselare
  • Dit evenement is afgelopen: 27 augustus 2019 van 14u tot 20u

Schrijf je in:
Voor meer info: