U bent hier

Loopbaanbegeleiding: gratis infosessie en kennismaking met de coach in Sint-Niklaas

Primaire tabs

Wat is het?

Heb je vragen over je loopbaan en ben je op zoek naar een professionele en ervaren coach met no-nonsense aanpak? Sta je open om uitgedaagd te worden om “drempels” en weerstand te vertalen naar mogelijkheden om jouw doelen waar te maken? Geïnspireerd te worden om met lef in het leven te staan?

Schrijf je via de link hieronder in voor een gratis en vrijblijvende infosessie over loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van de VDAB en persoonlijke kennismaking met coach/loopbaanbegeleider Lia.

Indien de datum van de infosessie niet zou passen, kan je via dezelfde link een individuele afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afhankelijk van de corona-omstandigheden, zal deze infosessie in groep (max. 6 personen), individueel (op gespreide tijdstippen) of digitaal plaatsvinden. De definitieve concrete afspraken en de recente corona-veiligheidsmaatregelen zal je via mail ontvangen.

Gelieve in te schrijven vóór maandag 21/6/21 om 12 uur. Om 12 uur worden de inschrijvingen voor de groepsinfosessie afgesloten. Je kan wel steeds contact opnemen voor een individuele afspraak.

Wie organiseert het?

Loopbaanbegeleider Lia van Lier i.s.m. ZieZo.

Voor wie?

Werknemers en zelfstandigen.

Waar en wanneer?

Coachingpraktijk Lia van Lier
Stationsstraat 113B
9100 Sint-Niklaas
  • 21 juni 2021 van 17u30 tot 18u

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: