U bent hier

Online Co-Searching workshop: loopbaankeuzes maken, met gast Amélie Liégeois (gratis)

Primaire tabs

Wat is het?

Gratis interactieve workshop voor en door werkzoekenden via Zoom.

Loopbaankeuzes maken is niet gemakkelijk. Hoe weet je nu welke richting je uit wil gaan? Kiezen is immers verliezen, wordt er vaak gezegd. Volg je je buikgevoel of ga je voor de meest logische keuze? Er wordt vaak gezegd dat je moet kiezen voor je talent maar wat betekent dat nu eigenlijk concreet? In deze workshop gaan we hier in groep over discussiëren. We doen dit samen met Amélie Liégeois die als gastvrijwilliger mee de workshop zal begeleiden.

Amélie werkt momenteel als Manager customer collaboration bij Coca-Cola en heeft ook werkervaringen gehad als consultant bij Ormit, project manager bij MIVB . Daarnaast gaf ze ook mee vorm aan nieuwe manieren van werken bij BNP Paribas Fortis. Amélie heeft ook ervaring in het rekruteren van werknemers en heeft dus al aan beide kanten van de sollicitatietafel gezeten. In deze workshop zal zij delen hoe zij loopbaankeuzes maakt en wat ze hieruit heeft geleerd.

Wie organiseert het?

Co-Searching (vzw), organiseert gratis interactieve workshops en conversatiegroepen voor en door werkzoekenden. Deze vinden plaats in een informele sfeer en in een groep van maximaal 10 personen.

Voor wie?

Alle werkzoekenden, niet-werkend of werkend. Veel of geen werkervaring… Iedereen is welkom! Voldoende kennis van Nederlands om een conversatie te begrijpen is wel nodig.

Waar en wanneer?

Online via Zoom
  • 4 augustus 2021 van 14u tot 16u

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: