U bent hier

Online infosessie opleiding uitzendconsulent

Primaire tabs

Wat is het?

Allerlaatste infosessie voor de start van de opleiding op 07/10/2020!

Als uitzendconsulent ben je de bemiddelaar tussen bedrijven die op zoek zijn naar geschikt personeel en kandidaten die op zoek gaan naar een job. Je onthaalt kandidaat-uitzendkrachten, je doet selectiegesprekken, neemt testen af om de talenten, motivatie en competenties van je kandidaten goed in te schatten.

Op basis hiervan maak je de match met de vacatures bij de bedrijven, je klanten. Om de instroom van goede kandidaten voor je kantoor te verzekeren organiseer je samen met je collega's meerdere rekruteringsacties. Enerzijds ben je verantwoordelijk om de vacatures bij je klanten snel en kwalitatief in te vullen, anderzijds neem je het engagement om goede kandidaten aan een job te helpen. Je gaat continu op zoek naar commerciƫle opportuniteiten voor je kantoor en staat samen met je collega's en de kantoorverantwoordelijke in voor het uitbouwen van bestaande en nieuwe klantenrelaties.

Tenslotte zorg je voor de administratieve opvolging zoals de opmaak van contracten, een correcte prestatieverwerking en het in orde brengen van sociale documenten voor je uitzendkrachten.

Heb je na de online infosessie nog steeds interesse in de job/opleiding, dan volgt er een digitaal motivatiegesprek op dezelfde dag of een dag later.

Wie organiseert het?

VDAB ism CEVORA

Voor wie?

Alle werkzoekenden met interesse in de job als uitzendconsulent.

Waar en wanneer?

Online
  • 21 september 2020 van 9u tot 16u

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: