U bent hier

Online infosessie: werken als huishoudhulp in Limburg

Primaire tabs

Wat is het?

Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je enthousiast, zelfstandig en met een hart voor mensen? Vlot in de omgang en een krak in het organiseren van je eigen werk?

Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere gezinnen bij jou in de buurt: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen wassen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn.

Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en poets je graag? Wil je zekerheid en deel uitmaken van het nummer 1 huishoudhulpen- team op de dienstenchequemarkt? Een job in jouw omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij zoeken!

Wie organiseert het?

Tempo team

Voor wie?

Deze sessie wordt georganiseerd voor kandidaat-huishoudhulpen uit Limburg. Neem deel aan onze online infosessie en kom meer te weten over de job en de voordelen van werken bij Tempo-Team @Home.

Hoe? Neem contact met ons op en wij nodigen je uit voor deze sessie. Je hebt een computer of smartphone met internet nodig om deze sessie te kunnen volgen.

Na de sessie kan je een individueel gesprek plannen om jouw mogelijkheden te bekijken.

Waar en wanneer?

Online
  • Dit evenement is afgelopen: 26 november 2020 van 14u tot 14u30

Schrijf je in:
Voor meer info: