U bent hier

Online Jobdag woonzorgcentrum De Korenbloem

Primaire tabs

Wat is het?

WZC De Korenbloem zoekt nieuwe collega's
Op donderdag 17 september organiseert woonzorgcentrum De Korenbloem in Kortrijk een online jobdag voor iedereen met een hart voor ouderenzorg. Na de zomer opent een nieuwe afdeling - de Pergola - en daarvoor zijn er heel wat nieuwe collega's nodig om het team te versterken. Ontdek op 25 september of een job bij WZC De Korenbloem jou op het lijf geschreven staat.

Bij De Korenbloem krijg je een job op maat die naadloos aansluit op jouw talenten. Een job in de zorg vol uitdagingen waar warmte, welzijn voor iedereen en goede zorg centraal staan. Schrijf je nu in en je krijgt van ons een mail met alle praktische informatie over de online jobdag.

De Korenbloem legt sterk de klemtoon op een familiale en huiselijke sfeer. Respect en geborgenheid zijn samen met een zinvolle dagbesteding en het stimuleren van zelfredzaamheid de kernwaarden. De Korenbloem werkt met kleine leefgroepen of woningen. In de Lauwer zijn er 5 leefgroepen, in het Portiek en in de Pergola zijn er telkens vier woningen. Deze kleinschaligheid staat centraal in alle ondersteuningsvormen van de Korenbloem.

Wie organiseert het?

vzw De Korenbloem en VDAB

Voor wie?

Werkzoekenden in onderstaande functies:

Zorgkundigen
Verpleegkundigen
Zorgkundige nacht
Logistiek medewerkers

Waar en wanneer?

Online
  • 17 september 2020 van 9u30 tot 11u

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: