U bent hier

Online ontdekkingsavond loopbaanbegeleiding

Primaire tabs

Ontdekkingsavond loopbaanbegeleiding (online)

Wat is het?

Nu we gedwongen werden/worden om even stil te vallen, is het een goed moment om ook even stil te staan bij onze loopbaan. Even stil staan bij wat er goed en minder goed loopt. Of tijd nemen om bij de vragen die je 's nachts wakker houden.

Loopbaanbegeleiding helpt je om jouw (loopbaan)doelstellingen scherp te stellen:
- je bent op zoek naar handvaten om met moeilijk situaties op het werk om te gaan
- je wilt de eerste stappen zetten naar je droomjob
- je durft beslissingen te nemen en er ook helemaal voor te gaan.
- je kan die talenten aanboren waar je zo gelukkig van wordt.
- je pakt die ontwikkelingspunten aan die je al zo lang belemmeren.
- je wilt weten of de professionele uitdaging wel iets voor jou is.

En het klopt, het vraagt moed om de manier dat je met je loopbaan bezig bent onder ogen te zien en er iets aan te doen, maar het geeft je zoveel, eens je het doet. Het bevrijdt je, het geeft je ademruimte, het geeft je terug energie. 

Loopbaanbegeleiding ondersteunt je te bij het (durven) kijken naar je loopbaan en van daaruit jouw weg uit te stippelen. Het ondersteunt je bij het verder ontwikkelen van loopbaancompetenties. Wil je even proeven hoe we dit aanpakken? Neem deel aan het on-line infomoment op 2 juni.  Waar je alles over loopbaanbegeleiding en wat het voor je kan betekenen te weten komt. Wil je hiervan gebruik maken, aarzel dan niet om via een pb of e-mail (greet.vanderwegen@a-lissome.com) je in te schrijven. 

Greet Vanderwegen, één van de professionele coaches bij A-Lissome, helpt je om je vragen en uitdagingen te beantwoorden.

Datum: 2 juni om 20u00. Het duurt 1u30. Via Zoom.

Prijs: Gratis!

Voor iedereen die zijn of haar loopbaan in de hand wil nemen. Voor iedereen die werk wilt maken van zijn of haar loopbaan: of je nu werknemer of zelfstandige bent.

Inschrijven: Via mail naar greet.vanderwegen@a-lissome.com of via pb

Wat is loopbaanbegeleiding?
Loopbaanbegeleiding houdt in dat je ondersteund wordt bij het nemen van loopbaanbeslissingen en wat het thema juist is bepaal jij helemaal zelf. Ook de praktische info en voorwaarden van VDAB loopbaancheques komen aan bod!
Een pakket van zeven uur professionele coaching kost u slechts €80. De overheid neemt de overige kosten voor haar rekening. De totale waarde van een professioneel loopbaanbegeleidingstraject bedraagt ongeveer 1.100 €.

Wie organiseert het?

A-Lissome

Voor wie?

Voor iedereen die zijn of haar loopbaan in de hand wil nemen. Voor iedereen die werk wilt maken van zijn of haar loopbaan: of je nu werknemer of zelfstandige bent

Waar en wanneer?

Online (via Zoom)
  • 2 juni 2020 van 20u tot 21u30

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: