U bent hier

Ontdekkingsavond Loopbaanbegeleiding A-Lissome - Kontich

Primaire tabs

Wat is het?

Ontdekkingsmoment Workshop loopbaancoaching - Zomer 2018 : Jouw moment van reflectie op je loopbaan!

De zomer is een tijd van tot rust komen. Met een cocktail of mocktail aan het strand, in de bergen met de familie of bij een gezellige barbecue in de achtertuin met vrienden. Het is even loskomen van de dagelijkse ratrace en de momenten van stress en druk. Tegelijk is het ook een moment om even stil te staan en te reflecteren over wat reeds geweest is, maar vooral ook over wat nog komen zal.

Nadenken over je loopbaan bijvoorbeeld.

Wie ben jij in die loopbaan? Hoe geef je deze vorm volgens jouw eigen waarden en talenten? Hoe houd je alles wat in balans? En welke concrete stappen kan je ondernemen om meer geluk te vinden in wat je dagdagelijks doet?

Dat is waar loopbaanbegeleiding jou bij kan helpen!

Wie organiseert het?

A-Lissome

Voor wie?

Voor elke werknemer en zelfstandige die zijn of haar loopbaan in eigen handen wilt nemen

Wanneer?

Dit evenement is afgelopen: 20 juni 2018 van 18u30 tot 20u

Waar?

A-Lissome (Clubhouse Kontich)
Groeningenlei 16
2550 Kontich

Meer info

Tijdens dit ontdekkingsmoment biedt Sarah Tijskens je inzicht in hoe loopbaan coaching concreet verloopt en wat je mag verwachten. Bovendien licht zij ook graag toe hoe je via de VDAB met loopbaancheques op een budgetvriendelijke manier aan de slag kan met jouw carrièreplan. Dit ontdekkingsmoment is volledig vrijblijvend en gratis.

Je krijgt bovendien de kans om al eens te proeven van de aanpak aan de hand van een concrete oefening waardoor je reeds met hernieuwde inzichten zal buitenstappen.

Zin in?

Schrijf je dan nu in via:
https://www.bindcoaching.be/individuele-coaching2/

De sessie vindt plaats bij Sarah Tijskens, professioneel coach en partner van A-Lissome - Coaching & Training, een erkend VDAB trainings- en coaching centrum. 

Graag tot dan!

https://www.facebook.com/events/1887901181233872/