U bent hier

Ontdekkingsavond loopbaanbegeleiding

Primaire tabs

Ontdekkingsavond loopbaanbegeleiding

Wat is het?

In ons actief leven spenderen we het grootste deel van onze tijd aan onze job. Onze job is een belangrijke manier om onze eigenheid en missie vorm te geven. Daarom is het ook zo belangrijk om tijd te maken en te kijken of onze loopbaan in lijn is met onze persoonlijke doelstellingen en ambities. Wanneer onze job niet langer overeenstemt met onze doelstellingen, dan geraken we snel ontmoedigd en gedemotiveerd.

Deze mismatch kan je even volhouden, maar als dit te lang aansleept geraakt je helemaal uitgeblust.

Loopbaanbegeleiding helpt je om jouw (loopbaan)doelstellingen scherp te stellen
- Je kan die talenten aanboren waar je zo gelukkig van wordt.
- Je zet de stappen naar je droomjob
- Je durft beslissingen te nemen en er ook helemaal voor te gaan.
- Je pakt die ontwikkelingspunten aan die je al zo lang belemmeren.
- Je gaat de professionele uitdagingen aan.

En het klopt, het vraagt moed om de manier dat je met je loopbaan bezig bent onder ogen te zien en er iets aan te doen, maar het geeft je zoveel, eens je het doet. Het bevrijdt je, het geeft je ademruimte, het geeft je rust.

Loopbaanbegeleiding ondersteunt je te bij het (durven) kijken naar je loopbaan en van daaruit jouw weg uit te stippelen. Het ondersteunt je bij het verder ontwikkelen van loopbaancompetenties. Wil je even proeven hoe we dit aanpakken, schrijf je dan in voor ons infomoment op maandag 13 januari 2020. Wil je liever persoonlijk kennismaken, maak dan een afspraak via pb of e-mail (greet.vanderwegen@a-lissome.com)

Greet Vanderwegen, één van de professionele coaches bij A-Lissome, helpt je om je vragen en uitdagingen te beantwoorden.

Datum: maandag 13 januari 2020. Van 20u tot 22u, Tervuursesteenweg 72a, 3060 Bertem

Prijs: Gratis!

Voor iedereen die zijn of haar loopbaan in de hand wil nemen. Voor iedereen die werk wilt maken van zijn of haar loopbaan: of je nu werknemer of zelfstandige bent.

Inschrijven: Via mail naar greet.vanderwegen@a-lissome.com of via pb of via de website: https://www.a-lissome.be/training/gratis-ontdekkingsavond-loopbaanbegeleiding-13-januari-2020-bertem

Wat is loopbaanbegeleiding?
Loopbaanbegeleiding houdt in dat je ondersteund wordt bij het nemen van loopbaanbeslissingen en wat het thema juist is bepaal jij helemaal zelf. Ook de praktische info en voorwaarden van VDAB loopbaancheques komen aan bod!
Een pakket van acht uur professionele coaching kost u slechts 10 €/uur. De overheid neemt de overige kosten voor haar rekening. De totale waarde van een professioneel loopbaanbegeleidingstraject bedraagt 1.100 €.

Wie organiseert het?

A-Lissome

Voor wie?

Voor iedereen in loondienst en zelfstandige die zich vragen stelt over zijn of haar loopbaan

Waar en wanneer?

A-Lissome Bertem (A heart 4 work)
Tervuursesteenweg 72a
3060 Bertem
  • Dit evenement is afgelopen: 13 januari 2020 van 20u tot 22u

Schrijf je in:
Voor meer info: