U bent hier

Ontdekkingsmoment Loopbaanbegeleiding – A-Lissome – Bertem

Primaire tabs

Wat is het?

Zit je in de knoop met je job? Heb je geen idee hoe je de volgende stappen kan zetten? Ben je moedeloos van je huidige werksituatie? Dan kan je er iets aan doen. En dat is waar we je in begeleiden tijdens een individueel loopbaancoaching traject. Zowel werknemers als ondernemers kunnen hier gebruik van maken.

Je krijgt meer inzicht rond vragen als:
- Past deze job echt wel bij me?
- Hoe kan ik me voorbereiden op de re-organisatie die er aan staat te komen?
- Hoe pak ik die ontwikkelingspunten aan die me al zo lang belemmeren?
- Waarom voel ik me zo ongelukkig op het werk en wat kan ik er aan doen?
- …

En het klopt, het vraagt moed te durven kijken naar die knopen. En je hoeft er nu nog niet mee te breken. Maar door de inzichten die je krijgt kan je wel de (juiste) stappen zetten die jou gelukkiger maken in je job. 

Loopbaanbegeleiding ondersteunt je te bij het (durven) kijken naar je loopbaan en van daaruit jouw weg uit te stippelen. Wil je even proeven hoe we dit aanpakken, schrijf je dan in voor ons infomoment op 24 oktober 2018. Wil je liever persoonlijk kennismaken, maak dan een afspraak via pb of e-mail (gvanderwegen@aheart4work.com)

Greet Vanderwegen, onze ervaringsdeskundige en coach bij A-Lissome - Coaching & Training, ondersteunt je om je vragen en uitdagingen te beantwoorden.

Datum: 22 oktpber 2018. Van 20u tot 22u @ A Heart4Work (Tervuursesteenweg 72a, 3060 Bertem)

Prijs: Gratis!

Voor iedereen die zijn of haar loopbaan in de hand wil nemen. Voor iedereen die werk wilt maken van zijn of haar loopbaan: of je nu werknemer of zelfstandige bent.

Inschrijven: Via mail naar gvanderwegen@aheart4work.com

Wat is loopbaanbegeleiding?
Loopbaanbegeleiding houdt in dat je ondersteund wordt bij het nemen van loopbaanbeslissingen en wat het thema juist is bepaal jij helemaal zelf. Ook de praktische info en voorwaarden van VDAB loopbaancheques komen aan bod!
Een pakket van acht uur professionele coaching kost u slechts 10 €/uur. De overheid neemt de overige kosten voor haar rekening. De totale waarde van een professioneel loopbaanbegeleidingstraject bedraagt 1.100 €.

Meer weten over Greet Vanderwegen: https://www.a-lissome.be/greet-vanderwegen

Wie organiseert het?

A-Lissome

Voor wie?

Voor alle werknemers en zelfstandigen die met hun loopbaan aan de slag willen.

Waar en wanneer?

A-Lissome (AHeart4Work, Bertem)
Tervuursesteenweg 72A
3060 Bertem
  • Dit evenement is afgelopen: 24 oktober 2018 van 20u tot 22u