U bent hier

Ontdekkingsmoment Loopbaanbegeleiding - A-Lissome - Bertem

Primaire tabs

Wat is het?

In ons actief leven spenderen we het grootste deel van onze tijd aan onze job. Onze job is een belangrijke manier om onze eigenheid en missie vorm te geven. Daarom is het ook zo belangrijk om tijd te maken en te kijken of onze loopbaan in lijn is met onze persoonlijke doelstellingen en ambities. Wanneer onze job niet langer overeenstemt met onze doelstellingen, dan geraken we snel ontmoedigd en gedemotiveerd. 

Deze mismatch kan je even volhouden, maar als dit te lang aansleept geraakt je helemaal uitgeblust. 
Loopbaanbegeleiding helpt je om jouw (loopbaan)doelstellingen scherp te stellen
- Je kan die talenten aanboren waar je zo gelukkig van wordt. 
- Je durft beslissingen te nemen en er ook helemaal voor gaan.
- Je pakt die ontwikkelingspunten aan die je al zo lang belemmeren.
- Je gaat de professionele uitdagingen aan.

En het klopt, het vraagt moed om de manier dat je met je loopbaan bezig bent onder ogen te zien en er iets aan te doen, maar het geeft je zoveel, eens je het doet. Het bevrijdt je, het geeft je ademruimte, het geeft je rust.

Loopbaanbegeleiding ondersteunt je te bij het (durven) kijken naar je loopbaan en van daaruit jouw weg uit te stippelen. Het ondersteunt je bij het verder ontwikkelen van loopbaancompetenties. Wil je even proeven hoe we dit aanpakken, schrijf je dan in voor ons infomoment op 25 april 2019. Wil je liever persoonlijk kennismaken, maak dan een afspraak via pb of e-mail (gvanderwegen@aheart4work.com)

Greet Vanderwegen, één van de professionele loopbaancoaches van A-Lissome - Coaching & Training, ondersteunt je om je vragen en uitdagingen te beantwoorden.
Meer info? https://www.a-lissome.be/greet-vanderwegen

Datum: 25 april 2019. Van 20u tot 22u @ A Heart4Work (Tervuursesteenweg 72a, 3060 Bertem)

Prijs: Gratis!

Voor iedereen die zijn of haar loopbaan in de hand wil nemen. Voor iedereen die werk wilt maken van zijn of haar loopbaan: of je nu werknemer of zelfstandige bent.

Inschrijven: Via mail naar gvanderwegen@aheart4work.com of via pb

Wat is loopbaanbegeleiding?
Loopbaanbegeleiding houdt in dat je ondersteund wordt bij het nemen van loopbaanbeslissingen en wat het thema juist is bepaal jij helemaal zelf. Ook de praktische info en voorwaarden van VDAB loopbaancheques komen aan bod!
Een pakket van acht uur professionele coaching kost u slechts 10 €/uur. De overheid neemt de overige kosten voor haar rekening. De totale waarde van een professioneel loopbaanbegeleidingstraject bedraagt 1.100 €.

Wie organiseert het?

A-Lissome

Voor wie?

Voor alle werknemers en zelfstandigen die met hun loopbaan aan de slag willen.

Waar en wanneer?

A-Lissome (A Heart 4 Work - Bertem)
Tervuursesteenweg 72a
3060 Bertem
  • Dit evenement is afgelopen: 25 april 2019 van 20u tot 22u