U bent hier

Ontdekkingsmoment Loopbaanbegeleiding - A-Lissome - Wetteren

Primaire tabs

Wat is het?

De ideale job komt niet door er op te zitten wachten.
Kom nu in actie!
De LOOPBAAN booster is de eerste stap naar verandering!
Je ideale job vinden hoeft niet altijd te betekenen dat je een compleet andere job zoekt.

Liesbeth droomde ervan om manager te worden van een groot team. In haar huidige functie als productieplanner stuurde ze echter niemand aan.
Ze solliciteerde voor jobs waarin ze wel mensen zou aansturen, maar werd tot nu toe niet weerhouden wegens te weinig ervaring in leiding geven. Ze besloot loopbaancoaching te volgen om na te gaan hoe ze uit deze situatie kon geraken en haar
droom kon waarmaken. Tijdens de loopbaanbegeleiding werd gekeken hoe ze de eigenschappen van een goede leidinggevende kon inoefenen in haar huidige job. Dit was voor haar een heel nieuw inzicht: je hoeft nog geen leidinggevende te zijn om de talenten die je hiervoor nodig hebt te oefenen. En het loonde! Vandaag geeft Liesbeth leiding aan een klein team, een volgende stap in haar carrière.

Jeroen was als schrijnwerker niet langer tevreden over het hoe er aan toe ging in het bedrijf waar hij werkte. Hij had het plan om zelfstandig schrijnwerker te worden en volgde loopbaanbegeleiding om dit plan wat meer op punt te stellen. Na een talentanalyse kwam hij tot het inzicht dat een job als zelfstandige hem niet op het lijf geschreven was: hij zou er niet voldoende energie uit halen en teveel taken moeten doen die niet matchen met zijn talenten. Wat nu? Teruggaan naar zijn vorige werkgever deed hem al gruwelen als hij er nog maar aan terugdacht. Uit de verdere begeleiding bleek dat hij iemand is die minder goed functioneert in een groot bedrijf maar wel een perfecte fit is om in een klein bedrijf aan de slag te gaan. Daar is veel meer ruimte voor eigen inbreng en om zelf oplossingen te bedenken. Vandaag is Jeroen heel gelukkig bij zijn nieuwe werkgever.

Hoe zou het voor jou zijn om ’s morgens vol energie uit je bed te springen en gezwind aan het werk te gaan?
Zet vandaag de eerste stap en kom naar onze LOOPBAANbooster.
Met de loopbaancheques van de VDAB heb je recht op 8u loopbaancoaching voor slechts 80€!
De loopbaanbegeleiding zelf kan doorgaan in Westrem, Gent of Lochristi

Veerle Steyaert, Krist Coorman en Patricia Beausaert, alledrie professionele loopbaancoaches bij A-Lissome - Coaching & Training, helpen je om je vragen en uitdagingen aan te pakken.
Meer weten over 
Veerle Steyaert: https://www.a-lissome.be/veerle-steyaert
Krist Coorman: https://www.a-lissome.be/krist-coorman
Patricia Beausaert: https://www.a-lissome.be/patricia-beausaert

Wie organiseert het?

A-Lissome

Voor wie?

voor alle werknemers en zelfstandigen die met hun loopbaan aan de slag willen.

Waar en wanneer?

A-Lissome (Wetteren)
Westremdries 3
9230 Wetteren
  • Dit evenement is afgelopen: 10 november 2018 van 10u tot 12u