U bent hier

Ontdekkingsmoment Loopbaanbegeleiding (loopbaanbooster) A-Lissome

Primaire tabs

Wat is het?

De ideale job komt niet door er op te zitten wachten.

Kom nu in actie!

De LOOPBAANbooster is de eerste stap naar verandering! Je ideale job vinden hoeft niet altijd te betekenen dat je een compleet andere job zoekt. Hoe zou het voor jou zijn om ’s morgens vol energie uit je bed te springen en gezwind aan het werk te gaan? Zet vandaag de eerste stap en kom naar onze LOOPBAANbooster.

Je voelt dat het tijd is voor iets nieuws! Na x aantal jaar in dezelfde functie haal je er nog maar weinig voldoening uit. Je hebt het gevoel dat je meer in je mars hebt en dat er nog andere leuke jobs zijn. Je hebt echter totaal geen idee welke jobs bij jou passen, want je hebt oneindig veel interesses. Je studeerde en haalde een diploma, maar die jobs spreken je niet echt meer aan. Of je rolde via via in je eerste job en bent daar blijven werken zonder te weten hoe de arbeidsmarkt ondertussen geëvolueerd is. Bovendien zegt je omgeving dat je misschien toch beter op je huidige job blijft, want 'het is daar toch niet slecht'.

Dus blijf je ter plaatse trappelen en onderneem je geen stappen om op zoek te gaan naar die nieuwe job. Je wordt kwaad en bent misschien wel teleurgesteld in jezelf dat het niet lukt. Je begint te geloven dat je huidige job misschien toch zo slecht niet is en 'dat je niet alles kan hebben in het leven'.

Hoe zou het zijn als je zou weten in welke jobs jij goed zou zijn? Als je zou weten wat je sterktes en talenten zijn en hoe je die kan inzetten op de arbeidsmarkt? Dan zou je wel in actie komen! Je zou vacatures zoeken die matchen met jouw profiel en brieven schrijven waarin je talenten en potentieel naar voren komt. De loopbaanbooster kan de eerste stap zijn in het ontdekken van je sterktes en talenten.

Met de loopbaancheques van de VDAB heb je recht op 8u loopbaancoaching voor slechts 80€!

De loopbaanbegeleiding zelf kan doorgaan in Westrem, Gent of Lochristi.

Graag op voorhand inschrijven via mail zodat we kunnen zorgen dat alles goed is voorbereid. Beslis je last minute om te komen, dan schuiven we graag nog een stoel bij.

Wij kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Veerle Steyaert / Coaching, Krist Coorman en Patricia Beausaert, alledrie professionele loopbaancoaches bij A-Lissome - Coaching & Training, helpen je om je vragen en uitdagingen aan te pakken.

Meer weten over Veerle Steyaert in Gent,  Krist Coorman in Wetteren, Patricia Beausaert in Lochristi.

Wie organiseert het?

A-Lissome

Voor wie?

Voor alle werknemers en zelfstandigen die met hun loopbaan aan de slag willen.

Waar en wanneer?

A-Lissome (Gent)
Parkoffice
Hofstraat 269
9000 Gent
  • Dit evenement is afgelopen: 15 mei 2019 van 19u tot 21u

Schrijf je in:
Voor meer info: