U bent hier

Ontslagen? Hoe ga je om met het verlies?

Primaire tabs

Wat is het?

Werk is voor de meeste mensen erg belangrijk. Als je je job kwijt raakt, kan dat je hard raken. Soms heb je jarenlang voor een baas gewerkt en komt het verlies van je job onverwacht. Dat voelt dan onrechtvaardig. Snel weer aan het werk lijkt de oplossing. Maar is dat een goede aanpak?

In deze interactieve workshop kijken we hoe je het verlies van je baan een plek kunt geven en hoe je daarna weer door kunt gaan. Er wordt ingegaan op moeilijke gevoelens zoals angst, onzekerheid, schuld, schaamte, frustratie, kwaadheid, … en hoe hiermee om te gaan. Daarnaast krijg je oefeningen mee rond verlies.

Sta je te popelen om weer aan de slag te gaan, volg dan zeker de workshop ‘Ontslagen? Hoe nu verder?’ waar we concrete tips meegeven om opnieuw stappen te zetten op de arbeidsmarkt.
Wil je alvast wat informatie over job verlies en rouw? Bekijk dan de aflevering ‘Rouwen om baanverlies’ van Jacobine op Zondag.

Hoe werkt het?
Wanneer je je inschrijft krijg je automatisch een e-mail toegestuurd ter bevestiging van je inschrijving. Deze mail bevat ook de link die toegang geeft tot de digitale ruimte.

Wat heb je nodig?
Computer, Tablet,... allemaal oké zolang microfoon en camera werken.

Wie organiseert het?

Webb@r team

Voor wie?

Iedereen is welkom Een goede kennis Nederlands is wel nodig om de workshop te kunnen volgen

Waar en wanneer?

online
  • 3 september 2021 van 9u30 tot 12u

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in: