U bent hier

Open campusdagen VIVES

Primaire tabs

Wat is het?

Heb je een hart voor onderwijs ? Interesse om bij ons te komen studeren ?
Vanaf huidig academiejaar kan je de opleiding bachelor lager onderwijs en bachelor kleuteronderwijs via dagopleiding, werkplekleren en afstandsonderwijs in campus Kortrijk volgen.

Er is geen betere manier om je te informeren dan tijdens de open campusdagen. Die vinden plaats op zaterdag 10 en zondag 11 maart 2017 van 13u tot 17u. Tijdens de open campusdagen verwelkomen we jou en je ouders graag. We leiden je rond en geven je uitleg over de opleidingen kleuteronderwijs, lager onderwijs via de leerroute dagopleiding, werkplekleren en afstandsonderwijs. Uiteraard kun je op deze opendeurdagen ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen. ..

Je krijgt er ook de kans om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken, vaklokalen te bezoeken en een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken, zoals de broodjesbar, het studentenrestaurant, de bibliotheek en de aula's. Je bent doorlopend welkom, maar het is het rustigst aan de stands aan het begin en aan het einde van de middag.

VIVES is er voor jou. We leren je graag kennen en vertellen jou en je ouders graag alles over de opleidingen die wij aanbieden.

Wie organiseert het?

VIVES onderwijs Kortrijk

Voor wie?

Studenten met een hart voor onderwijs

Wanneer?

Dit evenement is afgelopen: 10 maart 2018 van 13u tot 17u

Waar?

VIVES campus Kortrijk
gebouw onderwijs
Doorniksesteenweg 145
8500 Kortrijk

Meer info