U bent hier

Opleidingenbeurs #TalentAtWork

Primaire tabs

Wat is het?

#TalentAtWork -de grootste Vlaams-Brabantse opleidingenbeurs- komt er weer aan! 
Er waren nog nooit zo veel vacatures voor zo weinig werkzoekenden! Met een opleiding werk jij aan de competenties die een werkgever zoekt. Zo vergroot je jouw kans op een duurzame job. 
In de opleidingscentra van VDAB bieden we jaarlijks talrijke praktijkgerichte opleidingen aan in samenwerking met partners, werkgevers en scholen. Grijp je kans om in het opleidingscentrum in Heverlee (13 februari) en Vilvoorde (20 februari) binnen te gluren via een exclusieve blik achter de schermen. Ontdek het opleidingsaanbod van VDAB en laat je verrassen en vind je toekomstige opleiding.

Samen sterk voor werk
Ook talloze van onze partners zullen hun opleidingen presenteren.  Check regelmatig deze pagina voor een overzicht van alle aanwezige opleidingsinstanties.

Wat je zal ontdekken
Tijdens deze opleidingenbeurs maak je kennis met  de taalopleidingen en beroepsopleidingen uit verschillende sectoren: bouw, transport, diensten, bediende, ICT, industriële beroepen, retail en zorg.  Instructeurs en cursisten geven je graag uitleg op een interactieve manier.

Inschrijven niet nodig!
Ontdek de opleidingenbeurs op eigen tempo of sluit aan bij één van de verschillende begeleide rondleidingen. Sowieso hoef je je niet op voorhand in te schrijven. Je bent welkom van 13 uur tot 16 uur.

Bereikbaarheid

Heverlee
Het opleidingscentrum heeft een eigen parking en fietsstallingen ter beschikking.  
Openbaar vervoer van Leuven Station: neem bus lijn 5 ' Vaalbeek ' - halte ' VDAB '. De bus stopt recht voor het opleidingscentrum.

Vilvoorde
Het opleidingscentrum heeft een eigen parking en fietsenstallingen ter beschikking.
Openbaar vervoer richting Zaventem of Vilvoorde Station: neem bus lijn 282 ‘Zaventem-Diegem-Vilvoorde-Mechelen’ of lijn 280 ‘Verbrande Brug’ halte Kerkhof, steek de Mechelsesteenweg over en neem de straat links (Mechelsestraat). Je neemt de 2de straat rechts C. Buyssestraat), na +/- 600 m stappen ligt aan de rechterkant.
Vanuit richting Mechelen: bus 282, halte ‘Kerkhof’
 

Wie organiseert het?

VDAB Vlaams-Brabant in samenwerking met partners

Voor wie?

Werkzoekenden

Waar en wanneer?

Opleidingscentrum VDAB Heverlee
Interleuvenlaan 2, bedrijf 1206
3001 Heverlee
  • Dit evenement is afgelopen: 13 februari 2020 van 13u tot 16u

Opleidingscentrum VDAB Vilvoorde
Cyriel Buyssestraat 15
1800 Vilvoorde
  • Dit evenement is afgelopen: 20 februari 2020 van 13u tot 16u