U bent hier

Proeven van levensloopbaanbegeleiding

Primaire tabs

Wat is het?

Een interactieve werksessie in kleine, veilige groep van maximum 8 mensen die zich afvragen of levensloopbaanbegeleiding iets voor hen is. 

De workshop wordt gefaciliteerd en begeleid door Kantelaar van dienst Ilse Schorrewegen van Kantelpunt: zo kan je meteen ook voelen of je een klik hebt met de coach. Je hebt geen enkele verplichting om aansluitend in een traject te stappen: je komt vrijblijvend proeven, je bent je immers aan het oriënteren...

Lees hier alvast enkele referenties van klanten die jou voorgingen in het kantelen naar een professioneel leven dat meer voldoening schenkt en voel eens of deze verhalen jou aanspreken: http://www.kantel.be/referenties/
 
Dankzij loopbaancheques, uitgereikt door de Vlaamse overheid, is loopbaancoaching financieel haalbaar voor iedereen, ook voor zelfstandigen! 
Je kan er ook bij mij mee terecht, je vindt me onder de naam Vind, coach en hou talent op de VDAB-site. Heb jij geen recht (meer) op loopbaancheques? Ook dan ben je welkom!

Deze proeverij staat los van een eventueel coachingstraject: jij betaalt éénmalig €20 voor deze avond en behoudt dus al je loopbaancheques, die je bij een aanbieder van jouw keuze kan inzetten.

Inschrijven voor dit evenement is noodzakelijk en doe je via http://www.kantel.be/evenement/, waar je ook nog meer informatie leest.

Blijf niet langer piekeren en in je hoofd rondjes draaien: kom ontdekken of kantelen iets voor jou is. Je gaat in ieder geval met meer zelfkennis en energie naar huis, beloofd! 
 

Wie organiseert het?

Als kantelaar begeleid ik theoretisch opgeleide mensen die niet enkel willen nadenken over hun professionele toekomst, maar die er ook echt iets willen aan veranderen, zodat ze in goede gezondheid en met volle goesting aan de slag kunnen blijven, tot minstens 67 jaar. Je vindt me op de VDAB site onder de naam Vind, coach en hou talent, vestiging Lier. Meer informatie over mijn aanpak- die net even anders is - lees je op http://www.kantel.be/anders-dan-anderen/

Voor wie?

Creatieve, mature kenniswerkers - zowel zelfstandigen als werknemers - die hun werk heel belangrijk vinden en het gevoel hebben op een professioneel kantelpunt te staan zijn welkom. Je wil niet alleen nadenken over wat je anders kan doen, je wil ook echt iets veranderen want jij wil opnieuw de beste versie van jezelf zijn, op alle vlakken van je leven.

Mogelijk herken je jezelf in één van deze omschrijvingen:

- constructieve dwarsligger 
- out-of-the-boxdenker 
- creatieveling (soms goed vermomd!)
- HSP - hoogsensitief persoon
- beelddenker 
- zaakvoerder & leidinggevende die zich altijd sterk houdt - maar niet altijd sterk voelt
- vastgelopen in corporate structuren 
- lak aan hokjesdenken
- creatief generalist
 

Waar en wanneer?

Op woensdagen
14/03/18 
18/04/18
16/05/18
20/06/18 

telkens van 19:30 - 22:00 uur, in Lier, Ontmoetingscentrum Het Looks, Ros Beiaardstraat 13 in zaal 'Marin', op de eerste verdieping.

Meer info