U bent hier

Proeverij toegankelijke HR tools

Primaire tabs

Wat is het?

Je zoekt eenvoudige, slimme instrumenten voor je medewerkersbeleid. Liefst zijn deze onmiddellijk bruikbaar en ook nog eens gratis. Maak kennis met een aantal methodieken van je keuze en pas die meteen toe in de praktijk. Schrijf je daarom nu in voor de proeverij “toegankelijke tools voor je medewerkersbeleid”, op dinsdag 7 mei in Leuven.

Op www.hrwijs.be/tools vind je een ruime database van toegankelijke HR-instrumenten. Instrumenten om je processen van werving, selectie en onthaal goed aan te pakken, om het functioneren van je medewerkers en teams te bespreken, om verzuim te beperken en welzijn te bevorderen, om werk te maken van een inclusieve werkvloer,…

Daarnaast worden op deze dag ook een aantal instrumenten gepresenteerd die aan bod komen in een vorming uit het HR najaarsaanbod van VIVO. Dat betekent dat je na afronding van de workshop je direct kunt aanmelden voor één van deze vormingen, want VIVO lanceert hun najaarsaanbod ook op deze dag!

Inschrijven doe je hier

Wie organiseert het?

Verso (HRwijs)

Voor wie?

Directies, leidinggevenden of stafmedewerkers van socialprofitorganisaties (consultants, overheids- of profitorganisaties kunnen niet inschrijven).

Waar en wanneer?

VAC Leuven
Diestsepoort 6
3000 Leuven
  • Dit evenement is afgelopen: 7 mei 2019 van 12u tot 16u30