U bent hier

Saturday Job Brunch bij MIVB

Primaire tabs

Wat is het?

Ben je ingenieur, master of bachelor met specialisatie in de elektromechanica, elektriciteit, elektronica, mechanica, IT & Telecom of bouw?

Ontbijt samen met je toekomstige manager!

Hoogtechnologische projecten, alles voor de infrastructuren van de toekomst ontwerpen, ons hele netwerk onderhouden of nog innovatieve applicaties ontwikkelen... Je het het al door: het ontbreekt de MIVB niet aan grote projecten!

En om dat allemaal te realiseren, zijn we continu op zoek naar durvers met technische talenten!

Daarom organiseren wij een JOB BRUNCH speciaal voor ingenieurs, masters en bachelors met een specialisatie in de elektromechanica, elektriciteit, elektronica, mechanica, IT & Telecom of de bouw.

Op het programma: een korte presentatie over de MIVB, onze beroepen en onze topprojecten, maar ook en vooral de kans om je weekend te starten met een brunch, waarbij je de gelegenheid zult hebben om met je toekomstige manager en toekomstige collega’s te praten in een gezellige en ontspannen sfeer!

Wie organiseert het?

Maatschappij voor het Intercommunaal Vervoer te Brussel

Voor wie?

Ingenieurs, masters en bachelors met een specialisatie in de elektromechanica, elektriciteit, elektronica, mechanica, IT & Telecom of de bouw

Wanneer?

Dit evenement is afgelopen: 26 mei 2018 van 9u30 tot 13u

Waar?

Maatschappij voor het Intercommunaal Vervoer te Brussel
Koningsstraat 62
1000 Brussel

Meer info

Heb jij het profiel dat wij zoeken en ben je geïnteresseerd in een van onze jobs? Stuur ons dan snel je cv, naar het mailadres careerevent@mivb.brussels. Als je profiel overeenstemt met wat wij zoeken, dan krijg jij heel snel je persoonlijke uitnodiging in de bus.