U bent hier

Solliciteren via LinkedIn

Primaire tabs

Wat is het?

Op zoek naar een (nieuwe) job? Dan heb je ongetwijfeld als eens van LinkedIn gehoord. De dag van vandaag is dit een erg belangrijk kanaal geworden om online te netwerken en ook een job te vinden. Maar werk zoeken via LinkedIn doe je maar beter niet onvoorbereid. Deze sessie helpt je op weg met praktische tips & tricks!
In deze interactieve workshop gaan we op een avond praktisch aan de slag om ervoor te zorgen dat je met meer succes LinkedIn inzet als tool bij het zoeken naar een job! Interactief dus...breng je smartphone, ipad of laptop mee zodat je meteen de tips kan aanpassen op jouw LinkedIn profiel!
We starten van het begin, dus ook wie nog niet vertrouwd is met LinkedIn is welkom. Om maximaal de tips & tricks toe te passen tijdens de sessie, is het wel aangeraden dat je al over een LinkedIn profiel beschikt.
Het zal je verbazen wat je op anderhalf uur kan opsteken!

Wie organiseert het?

Ann Rens begeleidde als loopbaancoach al heel wat coachees op zoek naar een nieuwe job. Vanuit haar ruime ervaring in HR en selectie van medewerkers kan ze jou zeker praktische tips geven om LinkedIn (beter) in te zetten in je zoektocht naar een nieuwe job.

Voor wie?

- Je hebt wel een LinkedIn profiel maar gebruikt dit niet zoveel
- je kijkt meer of minder actief uit naar een nieuwe job maar weet niet hoe je LinkedIn profiel je hierbij kan ondersteunen
- je wil weten hoe werkgevers en selectiebureaus je via LinkedIn kunnen vinden

Waar en wanneer?

De Bakermat
Workshoplokaal
Diestsesteenweg 49
3010 Kessel-Lo
  • Dit evenement is afgelopen: 21 februari 2019 van 18u30 tot 20u