U bent hier

Starten als huishoudhulp bij Staffing Homeservices - Regio Maasland

Primaire tabs

Wat is het?

Infosessie

Wie organiseert het?

Staffing Homeservices

Voor wie?

Iedereen die interesse heeft om aan de slag te gaan als huishoudhulp.

Wanneer?

Dit evenement is afgelopen: 28 mei 2018 van 17u tot 18u

Waar?

Brasserie 't Törrep
Dr. Haubenlaan 71,
3630 Maasmechelen

Meer info

Wanneer je bij Staffing Homeservices aan de slag gaat krijg je bovenop een leuk loon en toffe collega’s, er een mooie Fiat 500 bovenop (inclusief tankkaart). 

Dit geldt voor iedere huishoudhulp die 30 uren of meer per week aan de slag is bij zijn/haar trouwe gezinnen, maar ook voor huishoudhulpen met minder uren is er de mogelijkheid tot een firmawagen. De auto mag je uiteraard ook privé gebruiken. Overstappen is eenvoudig, wij regelen de administratie voor jou en je gezinnen! 

Heb je interesse om voor Staffing Homeservices aan de slag te gaan? Kom zeker naar onze infosessie of contacteer ons bureau voor meer informatie: 

Pater Carremansstraat 22
B-3583 Paal
Tel +32(0)11 71 80 78 
E‑mail info@staffing.works

Om er voor te zorgen dat iedereen met juiste informatie naar huis gaat, voorzien we twee presentaties tijdens deze infosessie. 

13.30u-14.30u - Presentatie voor kandidaten zonder gezinnen, dus voor de personen die nog niet als huishoudhulp aan de slag zijn. 
17.00u-18.00u - Presentatie voor kandidaten de reeds aan de slag zijn als huishoudhulp en interesse hebben om over te stappen. 

We kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!