U bent hier

Starten in februari: infomoment leraar secundair onderwijs (Graduaat of Verkorte educatieve Bachelor: voormalige SLO)

Primaire tabs

We are Educations

Wat is het?

Ben jij een krak in jouw vakgebied en wil jij je passie delen met leerlingen? Word leraar aan de Educatieve Graduaatsopleiding of de Verkorte Educatievie Bachelor in het secundair onderwijs.

Kom op zaterdagvoormiddag 18 januari kennismaken met de deeltijdse Educatieve Graduaatsopleiding of de Verkorte Educatieve Bachelor in het secundair onderwijs (de voormalige SLO of Specifieke Lerarenopleiding) voor een instap in februari op onze campus in Geel. We informeren je over de toelatingsvoorwaarden, de inhoud en de verscheidene trajecten die we je aanbieden.

Voor deze opleidingen is je start in februari mogelijk mét VDAB-ondersteuning: Benieuwd of je in aanmerking komt? Neem dan contact op met een VDAB-bemiddelaar via het gratis nummer: 014 44 57 89.

Je hoeft je niet in te schrijven, maar je kunt je komst wel delen op Facebook!

Instappen in februari is enkel mogelijk in de deeltijdse trajecten. Wil je meer informatie over onze voltijdse en LIO-trajecten? Kom dan in het tweede semester naar onze infodagen! Check www.thomasmore.be/kom-kennismaken.

Wie organiseert het?

Thomas More Lerarenopleiding Geel

Voor wie?

Alle geïnteresseerden met een bachelor- of masterdiploma of minstens drie jaar nuttige werkervaring in een praktijk- of technisch vak die de overstap naar het onderwijs durven te maken!

Waar en wanneer?

Thomas More Geel
Auditorium 1
Kleinhoefstraat 4
2440 Geel
  • Dit evenement is afgelopen: 18 januari 2020 van 9u tot 11u

Schrijf je in:
Voor meer info: