U bent hier

Talent Discovery Day

Primaire tabs

Wat is het?

Hoger opgeleid, pas afgestudeerd en op zoek naar een vliegende start van jouw loopbaan?
Genoeg “u heeft geen ervaring” te horen gekregen?

Dan zijn The Young Vibes zeer waarschijnlijk de magische oplossing voor jou.
The Young Vibes is een team van afgestudeerden (BA/MA-diploma) met een grote goesting om de bedrijfswereld te leren kennen en er en passant ook nog wat creatieve en ondernemende vibes in te zwieren.
Je krijgt de kans al doende je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Je leertraject wordt verrijkt door leersessies in groep en persoonlijke coaching.
Een traject bij The Young Vibes duurt 6 maanden en wordt vergoed via het BIO-statuut. Je werkt aan projecten van onze klanten, maar bouwt ook mee onze start-up uit. Uitvalsbasis is onze co-workingplek in Brussel, maar soms werk je ook van bij de klant of van thuis uit.

Interesse?

Kies een vorm die jou typeert (tekst, film, tekening, audio,... ) en laat ons weten waarom jij de geknipte kandidaat bent voor The Young Vibes en wat je graag bij ons wil bereiken! Voeg je cv toe en mail dit naar theyoungvibes@co-vibes.com en wie weet nodigen wij jouw uit op onze volgende Talent Discovery op 18 mei.

Onze mailbox blijft open tot de 14de mei! 

Meer informatie? Neem zeker een kijkje op onze website https://co-vibes.com/jobs/   

Wie organiseert het?

The Young Vibes

Voor wie?

  • Je wil leren en je grenzen verleggen. Dit vormt bij ons de sleutel tot succes om zowel op professioneel als persoonlijk vlak snel te groeien.
  • Je bent iemand die ondernemend naar resultaten toewerkt, zelf initiatief neemt en tempo in projecten brengt.
  • Je bent bereid verantwoordelijk op te nemen voor je eigen project(en). Hierbij krijg je veel vrijheid en word je ondersteund door het hele team d.m.v. diverse cocreatieve formats. Neem een kijkje op onze site voor voorbeeldprojecten.

Wanneer?

Dit evenement is afgelopen: 18 mei 2018 van 10u tot 16u

Waar?

Co.Station
St Goedeleplein 5
1000 Brussel

Meer info

  • The Young Vibes is een team van afgestudeerden (BA/MA-diploma) met een grote goesting om de bedrijfswereld te leren kennen en er en passant ook nog wat creatieve en ondernemende vibes in te zwieren.
  • Je krijgt de kans al doende je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Je leertraject wordt verrijkt door leersessies in groep en persoonlijke coaching.
  • Een traject bij The Young Vibes duurt 6 maanden en wordt vergoed via het BIO-statuut. Je werkt aan projecten van onze klanten, maar bouwt ook mee onze start-up uit. Uitvalsbasis is onze co-workingplek in Brussel, maar soms werk je ook van bij de klant of van thuis uit.
  • Je bouwt mee aan het verhaal van een groeiende start-up op vlak van communicatie, sales, nieuwe diensten bedenken,... en breidt zo je netwerk uit.
  • Kies een vorm die jou typeert (tekst, film, tekening, audio,... ) en laat ons weten waarom jij de geknipte kandidaat bent voor The Young Vibes en wat je graag bij ons wil bereiken! Voeg je CV toe en mail dit naar theyoungvibes@covibes.com.