U bent hier

Talentenmarkt Zeebrugge

Primaire tabs

Wat is het?

Op dinsdag 24 september 2019 organiseert het Welt-traject van APZI- Voka West-Vlaanderen een 2e editie van de talentenmarkt in Zeebrugge. Met de talentenmarkt wil APZI-Voka West-Vlaanderen 20 Vlaamse bedrijven helpen bij hun zoektocht naar geschikte medewerkers en dit in samenwerking met VDAB.

Wat heeft de talentenmarkt te bieden?

VDAB en APZI-Voka West-Vlaanderen brengen vacatures en leerwerkplaatsen in beeld. Via een voorafgaande matching kunnen werkzoekenden op gesprek gaan bij één of meerdere deelnemende bedrijven. Dit zijn niet enkel bedrijven uit Zeebrugge, maar ook uit Oostende, Brugge en omstreken.

  • Om de Zeebrugse haven en de Zeebrugse ondernemingen beter te leren kennen, kan je je gratis registreren voor informatie en een rondrit. Deze gaat van start om 14.00 uur en eindigt om 15.15 uur, waarna je ook de talentenmarkt kunt bezoeken. Inschrijven voor de rondrit kan via de website of door een mailtje te sturen naar nele.braem@voka.be.
  • Via de aanwezige tablets wordt de mogelijkheid aangeboden om je sollicitatie voor te bereiden. VDAB verleent sollicitatiefeedback met behulp van de gratis dienstverlening ‘Mijn Loopbaan’.
  • Stand 3ClicksAway om uw cv of talenten te registeren. Meer info vind je terug op 3ClicksAway. Breng dus zeker je CV mee naar deze talentenmarkt!
  • We zetten dit jaar het knelpuntberoep vrachtwagenchauffeur in de kijker. Op de locatie kan je een kijkje nemen in de simulator en bovendien kunnen geïnteresseerden mee aan boord van een vrachtwagen voor een korte rondrit onder kwalitatieve begeleiding van een VDAB-instructeur.

Graag inschrijven vooraf via de website of jouw arbeidsbemiddelaar of VDAB-consultent.
Meer info: nele.braem@voka.be of kim.verrept@vdab.be

Wie organiseert het?

Apzi-Voka in samenwerking met VDAB

Voor wie?

  • Werknemers die interesse hebben in een nieuwe uitdaging
  • Werkzoekenden

Waar en wanneer?

Royal Belgian Sailing Club, Clubhouse Alberta Omookaai 1 te Zeebrugge
Alberta Omookaai 1
8380 Zeebrugge
  • Dit evenement is afgelopen: 24 september 2019 van 14u30 tot 19u

Schrijf je in:
Voor meer info: