U bent hier

Virtuele jobbeurs: talent in de haven

Primaire tabs

Wat is het?

Op 27 april 2021 organiseren we samen met onze partners opnieuw een virtuele jobdate voor technische en logistieke profielen in de haven. Deelnemen kan nog steeds gratis! We werken hiervoor samen met het platform van Conversation Starter, opnieuw aangepast en nu nog meer afgestemd op onze noden!

Concreet zullen er jobaanbiedingen te vinden zijn voor technische en logistieke profielen in en om de Haven van Antwerpen. Denk hierbij aan techniekers, monteurs, procesoperatoren en industrieel elektriciens maar ook aan expediteurs, waterklerken en logistiek verantwoordelijken. Talent in de Haven is daarmee dé plek bij uitstek voor werkgevers en werkzoekenden om te zien waar ze matchen en elkaar te vinden.

Wie organiseert het?

Talentenfabriek, Talentenstroom, VDAB, Alfaport VOKA en VOKA kamer van Koophandel industriewerking Antwerpen-Waasland

Voor wie?

Voor werkzoekenden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in de haven (en omstreken). Bedrijven hebben zowel technische/industriële vacatures bij als vacatures gericht op logistieke profielen. Een uitgebreid aanbod met mogelijkheid om meteen persoonlijk contact te maken met de bedrijven. De uitgelezen kans op de eerste stap te zetten richting een nieuwe loopbaan!

Waar en wanneer?

ONLINE via https://events.conversationstarter.net/e/nl-talentenstroom2
  • 27 april 2021 van 9u tot 21u

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: