U bent hier

#WINSEM20 - VDAB Winterseminarie

Primaire tabs

Wat is het?

VDAB organiseert op vrijdag 7 februari, al voor de vijfde keer, een winterseminarie en netwerkevent voor bedrijven, werkgevers en ondernemers in de provincie Antwerpen. 

Als ondernemer heb je ambities, maar hoe maak je deze waar op een markt waar er veel concurrentie heerst? Meer dan ooit moeten bedrijven en ondernemers zich profileren en onderscheiden van de anderen. 

Voor dit lustrum laat VDAB twee inspirerende sprekers aan het woord over het waarmaken van je persoonlijke en zakelijke ambities en het bereiken van je doelen als bedrijf. 

Programma:

 • vanaf 9 uur - onthaal
 • 9u30: welkom door Bjorn Cuyt (provinciaal directeur VDAB)
 • 9u45: Paul Van Den Bosch (topsportcoach en bewegingsdeskundige)

Paul Van Den Bosch toont met zijn inspirerende keynote aan wat het bedrijfsleven kan leren van een sportcoach. Talent, belastbaarheid, het stellen en halen van doelen, focus op sterke punten, vertrouwen, communicatie en stressbestendigheid zijn factoren die allemaal aan bod komen. Hij benadrukt dat, om het doel te bereiken, niet enkel de ploeg maar ook de coach over een aantal succesfactoren moet beschikken om zo het beste uit je medewerkers te halen en je ambities waar te maken. Zijn verhaal is doorspekt met anekdotes uit de topsport.

 • 10u45: Toets aan de realiteit

Het verhaal van de sprekers wordt gelinkt aan de realiteit door bedrijfsleiders hierover aan het woord te laten.

 • 11u05: netwerkpauze
 • 11u35: Toets aan de realiteit
 • 11u45: Christoph Van Doninck (customer relations expert)

81% van de organisaties met focus op klantenbeleving zet een beter resultaat neer dan directe concurrenten. De cijfers liegen er niet om. Wat zijn jouw ambities op dit vlak? In de interactieve presentatie “Maken of kraken” ontdek je hoe je klanten kan verwonderen en hoe je bevlogenheid kan creëren bij je medewerkers. Christoph brengt een duidelijk beeld van de belevingswereld van je klanten en benoemt sleutelmomenten om een wow-ervaring voor hen te creëren.

 • 12u15: broodjeslunch met mogelijkheid tot netwerking (tot 14u30)

Wie organiseert het?

VDAB

Voor wie?

Werkgevers, bedrijven, ondernemers, HR-verantwoordelijken

Waar en wanneer?

Zuiderkroon Antwerpen
Vlaamsekaai 81
2000 Antwerpen
 • 7 februari 2020 van 9u tot 14u30

  Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: