U bent hier

Word leraar, jouw ervaring telt. Online info-avond voor zij-instromers (Mechelen)

Primaire tabs

Wat is het?

De Mechelse leerlingen zijn op zoek naar gemotiveerde leerkrachten. Heb je al wat werkervaring en goesting om voor de klas te staan om zo jouw kennis door te geven aan kinderen of jongeren? Schrijf je in voor het online infomoment over de overstap naar het leraarschap op woensdag 21 april.

In een stad als Mechelen is er voortdurend nood aan leerkrachten in het kleuter-, lager of secundair onderwijs. In het secundair onderwijs zijn er bovendien een heel aantal knelpuntvakken, zowel in de algemene vakken als praktijkvakken. Geef je zo'n knelpuntvak, dan heb je een grote kans op werk.

Verschillende partners en organisaties vertellen tijdens de info-avond over de voordelen van een job in het onderwijs, welke mogelijkheden je hebt en waarom een overstap naar het onderwijs voor jou interessant kan zijn. Na een gemeenschappelijk gedeelte kan je aansluiten bij enkele conversatietafels. Daar kan je met verschillende van onze partners praten en vragen stellen.

Interesse? Schrijf je in via de knop onderaan deze pagina. Enkele dagen voor de infoavond krijg je via mail de link om deel te nemen.

 

Wie organiseert het?

AGODI agentschap voor onderwijsdiensten
AP Hogeschool Antwerpen
PTS Mechelen
Scholengroep 5
Stad Mechelen
Teach for Belgium
Thomas More
VDAB
VORM Katholieke Scholen Regio Mechelen

Voor wie?

Heb je al wat werkervaring en wil je jouw kennis doorgeven aan kinderen of jongeren? Dan is een job in het onderwijs misschien wel iets voor jou. Ben je aan het werk of werkzoekend en wil je de weg richting leraarschap inslaan? Al dan niet in combinatie met een job, een gezin of een uit de hand gelopen hobby?
Het programma is volledig op maat van zij-instromers, dat zijn mensen uit andere sectoren die pas later overstappen naar het onderwijs. Hun werkervaring kunnen ze tijdens het lesgeven delen met kinderen en jongeren.

Waar en wanneer?

Online, enkele dagen voor de infoavond ontvang je de link om deel te nemen.
  • 21 april 2021 om 19u30

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: