U bent hier

Workshop: how to define a challenge

Primaire tabs

Wat is het?

Innoveren, laat de ideeën maar komen! We willen met z’n allen toch dat onze organisaties moderner, relevanter, innovatiever worden… Tijdens hackathons en brainstormsessies gonst het van het enthousiasme en de positieve energie, want eindelijk kunnen we ons ei leggen! Al snel maakt het enthousiasme plaats voor realiteitszin of desillusie. Voor de organisatie lijken de ideeën toch niet zo bruikbaar of gepast. De ideators vragen zich af wat er nu verder wordt gedaan met de beloftevolle ideeën... Herkenbaar scenario?

Volgens Nido, het innovatielab van de federale overheid, vergroten we onze kans op succesvolle innovatie als we meer aandacht besteden aan het ontdekken en formuleren van challenges. Het is een eerste én belangrijke stap in het innovatieproces.

Hoe je een goeie challenge vindt en maakt, kom je te weten tijdens de workshop in twee halve dagen “How to define a challenge”.
De eerste halve dag vindt plaats op 25 juni in de namiddag, de tweede halve dag op 30 juni in de voormiddag. Enkel inschrijven als je je voor beide halve dagen kan vrijmaken.

De plaatsen zijn beperkt.

Deze sessie zal mogelijks online doorgaan.

Wie organiseert het?

Work out Room

Voor wie?

Voor iedereen die met innovatie aan de slag wil in zijn bedrijf of organisatie.

Waar en wanneer?

Work out Room
Trapstraat 20
1000 Brussel
  • 25 juni 2020 van 13u30 tot 16u30

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in: