U bent hier

Workshop intro JavaScript

Primaire tabs

Wat is het?

BeCode is een opleidingscentrum van een nieuwe generatie, waar je gratis de nieuwe digitale technologieën onder de knie kan krijgen. Onze job is om werkzoekenden te helpen aan een job in IT. Je hebt als kandidaat absoluut GEEN IT kennis/ervaring/diploma nodig, iedereen is welkom! 

Ontdek zelf of onze GRATIS opleiding Web Development iets voor jou is en hoe je in 7 maanden Web Developer wordt! Je krijgt de kans om op een namiddag de basis van JavaScript te ontdekken en hoe je webapplicaties maakt.

In 2019 hebben we als uitdaging 600 werkzoekenden op te leiden in web development.  We zijn gestart in 2017 in Brussel en intussen zijn we aanwezig in zes steden: Antwerpen, Brussel, Charleroi, Genk, Gent en Luik. De opleiding is vooral gericht op werkzoekenden en vroegtijdige schoolverlaters, met een instroom naar tewerkstelling van ruim 80%. 

Gedurende 7 maanden voltijds dagonderwijs, krijgen de deelnemers een intensief bad in webtechnologieën, waarbij ze websites, webapplicaties en hybride mobiele applicaties (apps) leren bouwen. De aanpak is daarbij zowel gericht op: meta-leren, actieve pedagogie, toegang zonder enige discriminatie en de opleiding is volledig GRATIS (er worden ook laptops ter beschikking gesteld voor wie dat nodig is). Opleiding erkend door de VDAB!

GRATIS tickets: https://becodeworkshopjavascript.eventbrite.com

Wie organiseert het?

BeCode

Voor wie?

Voor werkzoekenden. BeCode is open voor iedereen! Je hebt geen voorkennis/ervaring/diploma nodig om de opleiding te kunnen starten. Bij BeCode volg je een voltijdse opleiding van 7 maanden in webdevelopment.

Waar en wanneer?

BeCode Gent
Koningin Astridlaan 185
9000 Gent
  • Dit evenement is afgelopen: 19 augustus 2019 van 14u tot 16u30

Schrijf je in:
Voor meer info: