Bemiddelingspartner Mentorprise

Ben je op zoek naar de juiste partner?

Mentorprise is een ervaren HRM-organisatie die zich de afgelopen 30 jaar heeft gespecialiseerd in het ondersteunen en begeleiden van hoger opgeleiden, experten en managers. Onze ervaren coaches bieden professionele ondersteuning, nieuwe inzichten & perspectief en tot slot: persoonlijke groei! Dit met als doel je loopbaan opnieuw te lanceren.

Als geen ander, zijn wij als rekrutering & search organisatie juist gepositioneerd om de arbeidsmarkt rond de sollicitant door en door te kennen. We analyseren, bespreken en aligneren je persoonlijke doelen, je competenties en je talenten, met opportuniteiten en actoren in de arbeidsmarkt. Bij Mentorprise start je overigens niet enkel in een traject met je persoonlijke begeleidingscoach, maar zal je daarnaast ook ondersteund worden door een team van specialisten in diverse HR domeinen.

Ben jij doorheen je loopbaan uitgegroeid tot leidinggevende, manager, zaakvoerder of expert? Beschik je over een diploma hoger onderwijs? En ben jij momenteel op zoek naar de juiste partner om je loopbaan opnieuw te lanceren? Dan is het goed te weten dat Mentorprise de unieke VDAB voucher-partner is met een expertise op uw maat!

logo Mentorprise
logo esf

Locaties

Website

https://mentorprise.be/vdab-bemiddeling-vouchers/

Contactgegevens

015 73 08 50

Adres

Oscar Van Kesbeeckstraat 1, 2800 Mechelen
Regus Berchem Station
Borsbeeksebrug 34, 2600 Berchem
Officenter Turnhout
Rubensstraat 104, 2300 Turnhout