Bemiddelingspartner Solvus

Je bent een jobzoeker met een voucher van VDAB… Vind je het ook zo moeilijk kiezen? Laat ons de rollen omdraaien, dan solliciteren wij vandaag bij jou!

Waarom je voor ons zou kiezen?

85% van onze jobzoekers zijn tevreden over onze dienstverlening. We weten dat omdat we aan hen een beoordeling vragen van onze diensten. Vooral onze persoonlijke aanpak en creativiteit scoren goed.

Jouw persoonlijke jobcoach werkt samen met jou een coachtraject uit. Solvus zorgt voor een mix aan individuele coachings en inspirerende trainingen in groep.

Solvus gelooft in verschillende vormen van samenwerken. We organiseren zowel afspraken op kantoor als digitale meetings via de pc. Steeds op maat van jouw behoeften, zo haal je er voor jezelf het meeste uit.

Leren hoeft niet saai te zijn. Solvus wil zoveel mogelijk variatie aanbieden in de trajecten. Zo hebben we een ruime keuze aan E-learning, workshops of webinars. Gebruiksvriendelijk, snel en afwisselend.

Solvus is een onderdeel van een grote HR speler in België, RGF Staffing. Onze collega’s: Start People, Bright Plus, USG Professionals, Unique interim delen maar al te graag hun ruim aanbod aan vacatures met ons en met jou!

Binnen Solvus is ons Jobmarketteam fulltime bezig met het zoeken naar jobopportuniteiten in jouw regio. Jij wordt dus snel gecontacteerd bij een mogelijke ‘match’ met een nieuwe vacature.

Benieuwd naar wat Solvus jou nog meer kan bieden?

Neem zeker met ons contact op: https://www.solvus.be/nl/trajectbegeleiding-vouchers

Ben je daarnaast ook 55+?

Dan hebben we voor jou een mooie extra in petto! Solvus heeft een sterke expertise opgebouwd in coachtrajecten voor 55+ers. Daarom zijn we een social media campagne gestart onder de naam: "55+ is een surplus". Onze visie kan je hier terugvinden: https://www.solvus.be/nl/55iseensurplus
Laten we elkaar snel ontmoeten.

logo Solvus
logo esf

Locaties

Website

https://www.solvus.be/nl/trajectbegeleiding-vouchers

Contactgegevens

Tel: 03 800 43 63
E-mail: trajectbegeleiding@solvus.be

Adres

Adres
Antwerpsesteenweg 124, 2630 Aartselaar
Berchemstadionstraat 76, 2600 Antwerpen, België
Markt 34, 2440 Geel, België
Fraikinstraat 31, 2200 Herentals
Atealaan 1, 2270 Herenthout
Dorpsplein 16, 2950 Kapellen
Florent Van Cauwenbergstraat 5 bus 5, 2500 Lier (gebouw achteraan)
Zandvoortstraat 10, 2800 Mechelen
Bloemekensgang 16, 2300 Turnhout