U bent hier

Bemiddelingspartner Solvus

Solliciteren is een fulltime job

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Bij Solvus kan je beroep doen op ervaren coaches die hun uitgebreide ervaring en kennis graag met je delen. Omdat iedereen anders is, is elk traject bij ons uniek. Samen met je jobcoach bekijk je waar jij het meeste nood aan hebt en via een concreet actieplan wordt er aan jouw persoonlijke doelen gewerkt.
Een traject bij Solvus berust op vertrouwen. We zorgen voor een afwisseling in individuele coachings maar ook collectieve workshops. Bij Solvus vinden we het fijn als je zelf richting geeft aan jouw traject en daarom krijg je hier ook veel inspraak in.

Meer weten?

Aarzel niet om via onderstaande gegevens contact met ons op te nemen. Onze enthousiaste coaches beantwoorden met veel plezier al jouw vragen.

Voorstelling specialisme 55+

Solliciteren als 55 plusser is een hele uitdaging. Ondanks de vele voordelen van een ervaren werknemer, blijken in realiteit werkgevers eerder aarzelend om tot een tewerkstelling over te gaan. Bij Solvus staan we in jouw kamp. Onze ervaren coaches bekijken samen met jou de drempels waar je tegenaan loopt en hoe we de kloof kunnen dichten. Elk traject bij Solvus is uniek omdat jij de richting geeft waar je naartoe wil. Via een concreet actieplan, wordt er aan jouw persoonlijke doelen gewerkt. We zorgen voor een afwisseling in individuele coachmomenten maar ook collectieve workshops in kleine groepjes met andere leeftijdsgenoten. Zo kom je meer in contact met 'collega-werkzoekenden' en weet je dat je er niet alleen voor staat.

Meer weten?

Aarzel niet om via onderstaande gegevens contact met ons op te nemen. Onze enthousiaste coaches beantwoorden met veel plezier al jouw vragen.

Logo SolvusESF

Locaties

Website

https://www.solvus.be/nl/kandidaat/tips-tricks/trajectbegeleiding

Contactgegevens

Tel: 03 800 43 60
E-mail: trajectbegeleiding@solvus.be

Adres

Adres Telefoonnummer
Wayenborgstraat 5, 2800 Mechelen 03 800 43 60
Florent Van Cauwenbergstraat 5 bus 5, 2500 Lier (gebouw achteraan) 03 800 43 60
Berchemstadionstraat 76, 2600 Antwerpen, België 03 800 43 60
Markt 34, 2440 Geel, België 03 800 43 60