U bent hier

Blijf in beweging, blijf ondernemen!

Heb je het als ondernemer moeilijk door de coronacrisis? Schaaf je competenties bij en sta even stil bij je loopbaan. Zo sta je sterker in je schoenen als je zaak weer op volle toeren draait.

Schaaf je competenties bij

Bereid je voor op de arbeidsmarkt van morgen en school je gratis online bij. Je kan kiezen uit een ruim aanbod online opleidingen en workhops. Van boekhouden en leidinggevenden tot digitalisering.

Wil je als ondernemer op de hoogte blijven van de laatste trends? Volg een gratis webinar. Een expert geeft een online presentatie en beantwoordt je vragen. Handig, toch!

Een webinar gemist? Geen nood. Je kan alle webinars herbekijken.

Sta even stil bij je loopbaan

Zit je met vragen over je loopbaan, kamp je met twijfels over je huidige job of wil je weten welke job écht bij je past? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou.

Volg je loopbaanbegeleiding bij een erkend loopbaancentrum, dan kan je betalen met loopbaancheques. Zo betaal je zelf maar een klein deel van de begeleiding.

Doe een beroep op jobcoaching

Vind je het moeilijk om terug aan de slag te gaan door corona? Of hebben je medewerkers vragen over hun terugkeer naar de werkvloer?

Doe gratis een beroep op een jobcoach. De jobcoach begeleidt jou en je medewerkers op de werkvloer.

Ook interessant

We hebben ook een uitgebreid aanbod voor je medewerkers die tijdelijk werkloos zijn of in herstructurering zitten.

Ontdek wat we hen te bieden hebben