U bent hier

Nieuws over de arbeidsmarkt - december 2018

In december loopt er op de T2-campus in Genk een leuke Kerstactie voor het goede doel. Ook de VDAB-ers die op T2 werken doen mee!

De vzw De Samaritanen lanceert elk eindejaar een Shoe-Box actie. Van 5 tot en met 23 december kan je op een dertigtal inzamelplaatsen verspreid over het hele land kerstgeschenken deponeren. Ook T2‑campus is een inzamelpunt. De ingezamelde schoendozen worden in samenwerking met CAW tussen Kerstmis en Nieuwjaar uitgedeeld aan kansarmen opdat ook zij een mooi eindejaar kunnen beleven.

Zin om mee te doen?

  • Zoek dan een lege schoendoos.
  • Vul de doos met een tiental voedingswaren en alcoholvrije dranken, een klein kadootje en een wenskaart.
  • Verpak de schoendoos als kerstgeschenk.
  • Zet het pakje onder de T2-kerstboom in de inkomhal, of deponeer het in een van de andere verzamelpunten van vzw De Samaritanen.
  • Vraag iedereen die je kent hetzelfde te doen.

Dankjewel voor je vrijgevigheid!

Gepost op 6 december 2018

Ben of ken jij iemand die maatschappelijk verantwoord ondernemen ademt? Die het voorbije jaar een strategische en onmisbare CSR-rol speelde als motivator, inspirator of implementator? Dan wil vzw Time4Society het weten, want zij zijn voor het vierde jaar op rij op zoek naar de CSR Professional of the Year 2018!

Starters op gebied van CSR kunnen meedingen naar de titel van CSR Pioneer of the Year 2018, als ze het voorbije jaar op inspirerende wijze een toonaangevend project of best practice hebben neergezet.

Nomineren kan tot 4 januari 2019. Daarna buigt een deskundige jury met topmensen uit uiteenlopende sectoren zich over de zaak, en volgen nog twee stemrondes.

Gepost op 5 december 2018