U bent hier

7e week van het microkrediet

Van 19 tot 23 maart 2018 organiseren microStart en Impulskrediet voor de zevende keer de Week van het Microkrediet. Met een hele reeks activiteiten over heel België willen ze iedereen met ondernemersplannen aanmoedigen om die te realiseren.

Ook ik ben ondernemer

De slogan van deze editie is ‘Ook ik ben Ondernemer’. Daarmee worden de positieve effecten van een microkrediet in het opstarten en uitbouwen van een eigen zaak benadrukt. Microkredieten verlagen de drempel tot ondernemerschap voor wie moeilijk aan bankfinanciering geraakt. Ze zijn ook een innovatieve oplossing tegen werkloosheid en sociale uitsluiting. En vooral: op persoonlijk vlak kunnen ze je leven een hele nieuwe wending geven.
Heb je zelf ondernemingsplannen, maar ontbreekt het je aan middelen? Dan is een microkrediet misschien iets voor jou. Met een mix van financiering en persoonlijke begeleiding helpen we je graag om je plannen concreet te maken.

Micro-ondernemer van het jaar

Tijdens de Week van het Microkrediet roepen microStart en Impulskrediet de Micro-ondernemer van het jaar uit. Naast een dagelijkse award via online voting en per categorie wordt op het slotevent van de Week van het Microkrediet een algemene award uitgereikt voor dé “Micro-Ondernemer van het jaar”.

Wil je mee de Micro-Ondernemer van het jaar verkiezen of wens je meer info over de werking van microkrediet? Surf dan naar wmk.microstart.be.