U bent hier

Aviato bundelt krachten voor jobs op de luchthaven

Vanaf 20 november verandert de naam van het tewerkstellingsbureau op Brussels Airport: het oude Brussels Airport House noemt vanaf dan Aviato. Het nieuwe kantoor vind je terug op de vierde verdieping van de luchthaven en zowel werkzoekenden, werknemers als werkgevers vinden er alle informatie over werken op de luchthaven.

Voor werkzoekenden
Werkzoekenden met interesse in een job of opleiding bij Brussels Airport zijn bij Aviato aan het juiste adres. In de databank 'vlieg erin' vinden werkzoekenden alle vacatures op en rond de luchthaven. Heb je nog niet voldoende ervaring? Dan zijn er de opleidingen bij Aviato.  

Officiële opening van de nieuwe kantoren van Aviato
Op 20 november opent Aviato de deuren van de nieuwe kantoren voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers. Ook de pers zal aanwezig zijn op deze dag. Houd dus zeker de sociale media in de gaten en ontdek wat er allemaal te beleven valt en deel de Aviato-berichten op LinkedIn en Facebook met collega's en kennissen.

Eerste jobbeurs op 4 december
Op 4 december organiseert Aviato in samenwerking met Air Cargo Belgium een jobbeurs over werken bij de luchthaven. Werkzoekenden kunnen er kennis maken met de vele werkgevers die Brussels Airport rijk is en ontdekken welke vacatures er zijn. Je vindt deze jobbeurs ook terug in de VDAB agenda.

Meer info: vdab.be/luchthaven of aviato.be.