U bent hier

De Nieuwe Samenzweerders

Droom je op je werk van een product of dienstverlening met een kleinere milieu-impact en een positieve sociale impact? Wil je niet alleen meepraten over een andere toekomst, maar die zelf mee vorm geven? Stel je dan kandidaat als Nieuwe Samenzweerder!

Bij VDAB geloven we volop in de kracht van geëngageerde werknemers. Daarom steunen we de oproep van Arbeid en Milieu in het kader van het project "De Nieuwe Samenzweerders".

Wie zijn de Nieuwe Samenzweerders?

De Nieuwe Samenzweerders is een project van Arbeid & Milieu, een milieuorganisatie die de transitie naar een duurzame, participatieve en sociaal rechtvaardige samenleving wil versnellen. Ze werken daarvoor samen met diverse partners uit de milieubeweging, vakbeweging & middenveld.

De Nieuwe Samenzweerders ondersteunen werknemers die een duurzaam idee willen uitwerken binnen een bedrijfscontext. Daarvoor gaan ze op zoek naar minstens twee bedrijven. Als je bij de gelukkigen bent, krijg je een jaar lang ondersteuning die onder meer bestaat uit een vormingsdriedaagse rond circulaire economie. Ze ondersteunen je ook om je idee op maat van je bedrijf uit te werken.

Hoe stel ik me kandidaat?

Iedere werknemer kan zich kandidaat stellen door het invullen van deze korte vragenlijst, en dit voor 1 oktober 2018. Voor meer info kan je terecht op de website van Arbeid & Milieu. Succes!